Érdemes felnőttkorban szabályozni fogakat?

válasza:

válasza:

válasza:érdemes. Én is megcsináltam. De azért elég sok mindent kell betartani és szidni fogod magam főzésnél, hogy pépes legyen. kicsit több mint fél év, mert lesz retenciós készülék is, de az már egy leányálom a fogszabályzóhoz képest.
Én kértem a munkahelyen is külön időt fogmosásra, mert nagyon figyelni kell az ételmaradékra. Képes voltam kibírni, hogy csak főétkezések vannak.
És nem bántam meg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Igazából minden érdekel a felnőttkori fogszabályzással kapcsolatban. Ki, hány évesen csinaltatta meg, hogyan szánta rá magát, megbánta-e, milyen fájdalmai voltak, anyagilag mennyire megterhelő (nyilván tisztában vagyok vele, hogy ez régiótól is függ), minden. Akinek...
Most, friss nyugdíjasként derült ki, hogy nyitott harapásom van. Ajánlottak egy magán orvost, de ott már az első konzultáció is 60 ezer Ft-ba kerül (a továbbiakról nem is láttam árakat.) Elég alacsony a nyugdíjam, és láttam, hogy a SOTÉ-n van olyan, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!