Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érdemes felnőttkorban szabályo...

Girlll3 kérdése:

Érdemes felnőttkorban szabályozni fogakat?

Figyelt kérdés
Volt valakivel olyan, hogy volt felnőttkori fogszabályzòtok és szépen rendezve lettek a fogak, de visszaállt? 30 felett érdemes, foghùzásmentes fogszabályzásra költeni?

júl. 8. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerösöm 40 évesen szabályoztatta a fogát - a poziciója miatt szükséges lett - , azóta eltelt jópár év és nem állt vissza
júl. 8. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdemes. Tesóm is 30 felett szabályoztatta, nem állt vissza neki, most 43 éves.
júl. 8. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

érdemes. Én is megcsináltam. De azért elég sok mindent kell betartani és szidni fogod magam főzésnél, hogy pépes legyen. kicsit több mint fél év, mert lesz retenciós készülék is, de az már egy leányálom a fogszabályzóhoz képest.

Én kértem a munkahelyen is külön időt fogmosásra, mert nagyon figyelni kell az ételmaradékra. Képes voltam kibírni, hogy csak főétkezések vannak.

És nem bántam meg.

júl. 8. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha hordod utána rendesen az éjszakait, akkor nem fognak visszaállni. Amúgy meg miért ne érné meg felnőttként fogszabályzózni? Akármikor lehet és biztosan jobban fogod érezni magad egy szabályos fogsorral.
júl. 8. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es most se vészes szerencsére. Nagyon kicsit előrébb áll. Nem helyes a harapásom. De ennyi. Szép rendezett, amùgy, meg fehér. Szerencsére lyukas sincs.
júl. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

A felnőttkori fogszabályozás milyen fájdalmakkal és anyagi költségekkel jár?

Igazából minden érdekel a felnőttkori fogszabályzással kapcsolatban. Ki, hány évesen csinaltatta meg, hogyan szánta rá magát, megbánta-e, milyen fájdalmai voltak, anyagilag mennyire megterhelő (nyilván tisztában vagyok vele, hogy ez régiótól is függ), minden. Akinek...

Nyitott harapás kezelése felnőttkorban?

Most, friss nyugdíjasként derült ki, hogy nyitott harapásom van. Ajánlottak egy magán orvost, de ott már az első konzultáció is 60 ezer Ft-ba kerül (a továbbiakról nem is láttam árakat.) Elég alacsony a nyugdíjam, és láttam, hogy a SOTÉ-n van olyan, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!