Az egyik fogam nagyon érzékeny, legfőképpen a hidegre, nem fáj csak fázik, van esetleg rá valami beavatkozás vagy házi praktika ?
Figyelt kérdés
Már egy ideje csináltatom a fogaimat, húztak is már, gyökérkezeltek is már nekem fogat de most már azért egy jó ideje az egyik kisőrlő fogam elég érzékeny, látta már fogorvos, tett bele gyógytömést és mondta ha nem javul akkor gyökérkezelni kell, viszont még eddig nem fájt, nem lüktet vagy hasonló ezért még reménykedek, mindenáron szeretném elkerülni a gyökérkezelést, már tört el gyökérkezelt fogam amire koronát tettek, szeretném ezt a fogamat megtartani, van esetleg másféle beavatkozás vagy valami "praktika" vagy mit tudom én amivel esetleg megtudnám gyógyítani a fogamat. Válaszotokat előre is köszönöm.júl. 8. 17:16
1/4 anonim 

válasza:

válasza:A gyökérkezeléstöl nem kell félni, nekem több fogam van, amik már 20 éve gyökérkezelve lettek, azóta semmi baj velük.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyha van rá más megoldás akkor nem gyökérkezeltetném.
júl. 8. 19:38
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem attól tört el a fogad, remélem tudod. Max a csiszolástól a koronàhoz.
És nem, nincs rá más megoldás. Vagy max kihúzatod de ugye azt senki nem akarja ha megtartható a fog.
Ne félj annyira a gyökérkezeléstől. Ha jó orvos csinálja akkor minden oké vele.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Próbálkozhatsz Neomagnollal, hosszan kell öblögetni, utána egy órán át nem eszel, nem iszol. Így talán megmenekülhetsz a gyökérkezeléstől, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Csütörtökön húzzák a bal felső bölcsesség fogam. Sose volt még ilyesmi beavatkozásom. Mire számítsak ?
Mennyire fájdalmas ? Utána meddig leszek szarul ? Miket lehet enni?
Győrben melyik a legjobb fogklinika bölcsességfog gyökér eltávolításra?
Ár nem lényeges, szájsebészeti tapasztalat érdekelne...
Szájsebészeti beavatkozás előtt, milyen vitaminnal "erősítsek"?
Aktil-duót szedek már 1 hete, vitaminnal szeretnék "rásegíteni"! Szerintetek mivel erősítsem az immunrendszerem?
Smilezor láthatatlan fogszabályozással kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?
Mennyibe kerül kb a kezelés teljes költsége és ebben milyen beavatkozások voltak?
Milyen tapasztalatotok van a PestDental rendelővel kapcsolatban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!