Szerintetek hogyan lehetne rendbe hozni ezt a 4 felső fogat, és kb. mennyibe kerülne?
A két középső felső fogam („nyuszifogak”) sérült/letört, a mellettük lévő két fogat is szeretném megcsináltatni. Nem kivehető fogpótlást szeretnék, hanem lehetőleg olyan fix, természetes megoldást, ami úgy néz ki, mintha a saját fogaim lennének.
Kb. 200–300 ezer Ft-ot szánnék rá. Elsősorban Makó vagy Apátfalva környékén keresek fogorvost. Ha valakinek van tapasztalata vagy tud jó fogorvost/árat a környéken, azt is megköszönném.

válasza:Menj el egy fogorvoshoz, nézzen meg, készít egy panoráma rtg-t és akkor lehet megmondani, hogy kb. mennyi lesz az annyi.
Nekem egy baleset következtében az alsó 1-ből letört egy darab. Az egyéb gyógyulásom miatt csak egy év múlva jutottam fogorvoshoz (nem volt vészes amúgy), azt hittem rádob egy koronát, aztán hello. Akkoriban (kb. 15 éve) 30 ezer/fog volt az ár. Megnézett, panoráma rtg, kiderült, hogy van egy jó nagy ciszta a fog alatt, az a fog menthetetlen, a mellette lévő 1-1 is kezelésre szorul + a ciszta helyén csontpótlás kell. 300 körül lett a vége. Budapest.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem nekem kell, az akinek viszont kell ő a foghúzást is érzéstelenítő nélkül kéri mert ő neki jobban fáj a szuri az ínyjébe... de egy ilyen szinte műtét szerű dolognál hiába hisztizik a szuri miatt úgy is megkapja. Gondolom én. Meg mennyi amíg ez az egész elkészül?...
Már csak azért is mert elromlott szerintem az összes kálcium hiány miatt. :/ És alsó - felső kivehető műfogsor menyibe kerül?? Várom tanácsukat és segítségüket.
Ismerösömnek fölül már csak 4 foga van meg és azok is mozognak. Elmult 72 éves és szeretne fogsort csináltatni viszont fél hogy nagyon sokba kerülne.
( Esztétikai probléma van, felső sorban egy fog beljebb van mint az összes többi)?
Szegeden érdekelne mindenképp
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!