Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás utáni 5....

Bölcsességfog húzás utáni 5. napon enyhe vérzés?

Figyelt kérdés

Hello! Pénteken húzták a jobb alsó bölcsességfogamat. Első 2 napon enyhe fájdalom, majd 3. napra duzzanat és erősebb fájások jellemezték. Ráment a fülemre, a torkomra is, szúrt, csípett, fájt rendesen, de azért egy szem cataflam csillapította pár órára. Elég rossz volt a közérzetem is. Előfordult belső láz is, amikor egyszerűen fel akart gyulladni a fejem, viszont a lázmérő semmi érdemlegeset sem mutatott. 4. napra visszajött a jókedvem, viszont elég erőteljesen fájt a fülem. Ma, az 5. napon, kifejezetten jól éreztem magam egy szem cataflam mellett, a fülemről is lement a fájdalom, tompa, lüktető, kibírható fájdalmat érzek a fogam helyén. Az előbb viszont minimális vért láttam a seb felöli oldalon. Ez így még rendben van? Varrva van a seb, annyira odafigyeltem rá, hogy tisztán, sérülés nélkül maradjon, mert iszonyat paráztam végig. Csak banánt ettem szinte az elmúlt napokban.

Köszi a választ, már elegem van ebből a folytonos szorongásból.

szept. 2. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond ez megesik, valószínűleg felsérthetted valamivel. Szopogtass például Tantum Verde tablettát, az fájdamomcsillapító és fertőtlenítő hatású.
szept. 2. 17:44
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet normális is, de mi nem tudhatjuk mi okozza, a szöveti gyógyulás miatt is lehet sárgás, barnás váladékozás, esetleg kis vér is szivároghat, de ha ennyi panasz van, én megmutatnám az orvosnak.
szept. 3. 13:52

További kérdések:

Tényleg nem jó, ha kiöblítjük a szájunkat fogmosás után?

Tegnap láttam egy videót erröl. Utána mind a Gemini, mind a chatGPT megerösítette ezt. Ezen nagyon meglepödtem.

Mennyit költenétek a fogaitokra?

Jelenleg nekem 3.5 millió lenne

Kedd délután kihúzták kettő bölcsesség fogamat, bal oldalt fent és lent.Ti mit ettetek ittatok?

Egy nagyon kicsit van megdagadva az arcom. Felül szépen normálisan ki tudták húzni, alul pedig.ki kellett vágni és összevarrni, mert ott egy kicsit bonyolultabb volt a helyzet.Egészen jól érzem magam, tudok ezen az oldalamon is aludni, nem fáj, nem vettem be azóta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!