Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik ezek a fogaimon?

Mik ezek a fogaimon?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy miota vannak ezek rajta, csak most vettem eszre, es nem tudom leszedni oket, olyan 4 fogamon is rajta van...

Itt egy kep:

[link]

Koszonom!

2014. máj. 7. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fogkő? Menj el fogorvoshoz, ő majd leszedi.
2014. máj. 7. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Olyan fehér folt nekem is szokott néha lenni. De ha megiszok ilyen vitaminos pezsgő tablettát, akkor elmúlik utána. Lehet valamilyen vitamin hiány. De tényleg jobb, ha doki is látja...:)
2014. máj. 7. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Koszi

De a feher foltba van ilyen barnas.. az mi?

2014. máj. 7. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
kezdődő szuvasodás
2014. máj. 7. 19:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Hogyan elozhetem meg?
2014. máj. 7. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez inkább fluorózis. Túl sok ásványvizet iszol amiben fluor van vagy fogmosás közben nyeled a fogkrémet.

[link]

2014. máj. 7. 20:57
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem iszok ásványvizet, lehet hogy a csapvíz miatt van?

Fogat sem mosok sokszor, heti 3szor max

Mi lenne a megoldás akkor?

2014. máj. 7. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak HETI 3szor mosol fogat???? Miért?
2014. máj. 7. 23:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, inkább kiöblögettem jól a számat, azért ezek a "mesterséges" fogkrémek is elég károsak, főleg azok amik tartalmaznak fluort és ráírják hogy a fluor tisztítja a fogat mikor semmi köze sincs hozzá, hanem káros a testnek, az agynak és a fogaknak is...
2014. máj. 8. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen lehet, hogy a csapvízben van sok fluor, bár úgy tudom magyarországon nem fluorozzák a vizeket. A fogmosásra ajánlom a szódabikarbónát, azzal napi 3x is moshatsz fogat, a fluoridos fogkrémeket meg nyugodtan kidobhatod a kukába.
2014. máj. 8. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!