Kéne nekem egy jó tipp a fogfájásra kivivé a dokit?
Mitől fáj?
Menj be valamelyik (fogászati) ügyeletre
Melyik fogad az?
Előbb utóbb úgyis el kell menned vele fogászhoz
Akkor inkább most- lehet nem is kell húzni, csak betömik
Szia!
Ugyanezzel szenvedtem múlthét vasárnap, hétfőn. Lyukas volt a fogam, azt hittem, hogy már húzni kell. Rettegtem a fogorvostól, csak akkor mentem ha már nagyon muszáj volt. De tényleg, volt olyan, hogy annyira féltem, hogy pánikrohamom lett. Az elején még csak picit fájt, aztán már esténként rettenetesen. Aludni szinte semmit nem aludtam egészen szerdáig, mert gyorsan el kellett aludnom míg a fájdalomcsillapító hatott, (ami kb. 4 óra..) de amint eltelt a 4 óra, hiába aludtam el, arra ébredtem, hogy meghalok a fájdalomtól. Konkrétan a falat kapartam már és sírtam, olyan rossz volt. Spedifen 600 mg granulátumot szedtem, de naponta csak 3 tasakot szabadott bevennem. Aztán egyik nap, szerdán, már nagyon elegem volt és elmentem dokihoz úgy, hogy konkrétan össze kellett kaparniuk a kezelés előtt. És képzeld, túléltem! :-) Megnyugtatlak, még a szuri sem fájt egyáltalán. Főleg azután a fájdalom után, amit előtte átéltem napokon keresztül. Azt hittem húzzák, de meg lehetett még menteni, így gyökérkezeltek. Nagyon beparáztam, de bízz a fogorvosodban! :-) Ő csak jót akar Neked és hidd el, tudja mit csinál! A kezelés alatt SEMMIT nem éreztem, csupán néha nagyon-nagyon picit kellemetlen volt. Leborultam a doktornő előtt, hogy megszabadított a kínoktól! De tudom, hogy addig amíg meg nem tapasztalod, hogy tényleg nem fáj, nem fogod elhinni senkinek sem! Én is így voltam! :) Menj el nyugodtan, megváltás lesz utána!! Viszont én magándokinál voltam, az SZTK-ba valahogy nem volt merszem elmenni..
Kitartás!!!!
Marhaság a praktikák alkalmazás - az hetekig fáj, dokinál meg max. 10 másodpercig míg a szúrást beadják.
Ha viszont akkor elmentél volna, mikor az elején kicsit kilyukadt, akkor fájdalom nélkül megcsinálják, még szúri sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!