Fogszabályzó utáni foltok?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szép fehérek voltak a fogaim aztán megkaptam a fogszabályzót és mostam is rendesen fogat mégis, mikor levették akkor ott, ahol a fogszabályzó volt sárga és körülötte fehér foltos (iszonyúan ronda, utálok mosolyogni is.) Az lenne a kérdésem, hogy ezt el lehet valahogy tüntetni fogorvossal? Olyasmire gondolok mint a fogfehérítés. És ha igen mennyibe kerül?2014. máj. 14. 18:42
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem most rakták fel és külön elmondták (esetleg talán ha te is figyeltél volna rá tudnád:) hogy amíg a fogszabályzó fent van addig nem fogyaszthatsz semmilyen szén-savas italt :O (micsoda fogorvosod van=volt)a sárgás körkörös foltok ettől vannak :( és segíthetsz rajta talán fogfehérítéssel aminek az ára xFT tehát nem tudom :)
2/3 A kérdező kommentje:
"esetleg ha talán te is figyeltél volna" Na itt leszögezném kedves válaszoló, hogy a fogorvosom ilyesmit nem említett. Nem tudom, hogy nekem elfelejtette de másnak aki szintén oda járt említette. Meg még sok olyan plusz dolgot tudtam meg olyan emberektől akik hozzá jártak amiket nekem nem mondott.
2014. máj. 18. 16:16
3/3 anonim válasza:
Minek kell rögtön ilyen lekezelően válaszolni!? Nekem se mondták ezt el, ittam is szénsavas italokat,mégse lett foltos a fogam. Nos akkor a tied meg hazudozott!?:)Amúgy sem értem, hogy hogy kerülhet kapcsolatba a szénsavas üdítő és a stabilan leragasztott fogszabi alatti fog. Becsurran alatta!?
Nem lehet hogy rosszul csiszolta le?Körülötte a fehér folt meg sajnos általában a rosszul megmosott fogaknál jön létre:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!