Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az emberek miért a fogorvostól...

Az emberek miért a fogorvostól félnek a legjobban?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, mert a fogban van a legérzékenyebb idegünk..
2014. máj. 15. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek tőle. Sokkal inkább egy tükrözéstől. Egyébként a fájdalom miatt. Mi másért?
2014. máj. 15. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A fogorvosnál az érzéstelenítő beadása a legfájdalmasabb,de utána az ember nem érez semmit.

Az érzéstelenítő beadását ki lehet bírni,de nekem évekkel ezelőtt volt egy olyan fogorvosom,aki olyan bénán adta be az érzéstelenítőt,hogy fájdalmamba majd lekapartam a falat.

Én inkább eljárnék hetente fogorvoshoz,minthogy kihulljon az összes fogam.

Egy műfogsor pedig 100ezer forint felett van.

2014. máj. 15. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem félek ,érzéstelenítő nélkül furta a fogamat tavaly..... pedig nem mondtam hogy ne adjon....

amikor kicsi voltam és iskolával mentünk ell mikor a székbe ültem és kinyitottam a szám el kezdtem könyezni.... nem tudom mitöl talán az ismeretlentől szerintem ettől félnek a felnőttek...

2014. máj. 15. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak az fél a fogorvostól legjobban, aki még nem szült, és nem volt vesegörcse, továbbá nem csináltak neki gyomor- és béltükrözést. A felsoroltak után magasról teszek a fogorvosra.
2014. máj. 15. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak köztük "hentesek" -
2014. máj. 15. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A többség szerintem azért, mert még életében nem járt fogorvosnál, csak "rémtörténeteket" hallott róluk. A többi meg azért, mert addig halogatják, míg annyira rossz állapotba nem kerülnek a fogaik, hogy tényleg lehetetlen fájdalomokozás nélkül kezelni őket.
2014. máj. 15. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő okozta a legtöbb fájdalmat eddig. A sebész az elaltatott. Sőt még a szemműtétem sem volt annyira fájdalmas.
2014. máj. 19. 06:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

De a fogorvos is ad érzéstelenítőt, meg ha olyan orvoshoz kerülünk aki jó, akkor nincs okunk az aggodalomra.

Egy tüdőtükrözés szerintem rosszabb lehet, bár hála Istenek, még nem volt.

2014. máj. 19. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!