Az emberek miért a fogorvostól félnek a legjobban?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:10
1/9 anonim válasza:
Valószínű, mert a fogban van a legérzékenyebb idegünk..
2014. máj. 15. 21:14
2/9 anonim válasza:
Én nem félek tőle. Sokkal inkább egy tükrözéstől. Egyébként a fájdalom miatt. Mi másért?
2014. máj. 15. 21:14
3/9 anonim válasza:
A fogorvosnál az érzéstelenítő beadása a legfájdalmasabb,de utána az ember nem érez semmit.
Az érzéstelenítő beadását ki lehet bírni,de nekem évekkel ezelőtt volt egy olyan fogorvosom,aki olyan bénán adta be az érzéstelenítőt,hogy fájdalmamba majd lekapartam a falat.
Én inkább eljárnék hetente fogorvoshoz,minthogy kihulljon az összes fogam.
Egy műfogsor pedig 100ezer forint felett van.
2014. máj. 15. 21:18
4/9 anonim válasza:
Én nem félek ,érzéstelenítő nélkül furta a fogamat tavaly..... pedig nem mondtam hogy ne adjon....
amikor kicsi voltam és iskolával mentünk ell mikor a székbe ültem és kinyitottam a szám el kezdtem könyezni.... nem tudom mitöl talán az ismeretlentől szerintem ettől félnek a felnőttek...
2014. máj. 15. 21:19
5/9 anonim válasza:
Szerintem csak az fél a fogorvostól legjobban, aki még nem szült, és nem volt vesegörcse, továbbá nem csináltak neki gyomor- és béltükrözést. A felsoroltak után magasról teszek a fogorvosra.
2014. máj. 15. 21:47
6/9 anonim válasza:
Mert vannak köztük "hentesek" -
2014. máj. 15. 21:56
7/9 anonim válasza:
A többség szerintem azért, mert még életében nem járt fogorvosnál, csak "rémtörténeteket" hallott róluk. A többi meg azért, mert addig halogatják, míg annyira rossz állapotba nem kerülnek a fogaik, hogy tényleg lehetetlen fájdalomokozás nélkül kezelni őket.
2014. máj. 15. 23:08
8/9 anonim válasza:
Mert ő okozta a legtöbb fájdalmat eddig. A sebész az elaltatott. Sőt még a szemműtétem sem volt annyira fájdalmas.
2014. máj. 19. 06:48
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
De a fogorvos is ad érzéstelenítőt, meg ha olyan orvoshoz kerülünk aki jó, akkor nincs okunk az aggodalomra.
Egy tüdőtükrözés szerintem rosszabb lehet, bár hála Istenek, még nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!