Hogy tudja két egészséges felnőtt folyton elkapni az óvodás gyerekektől a vírusokat?
Figyelt kérdés
Feleségemmel mind a ketten sportolunk, étrendre nagyon odafigyelünk, sok a saját magunk termesztett zöldség, gyümölcs, lelkiállapotunk kitűnő, munkahely rendben, anyagi tartalék kimagasló. Az egyetlen egy dolog az életünkben ami nincs az a nagyszülő segítsége, rokonok, ismerősök, mesterek ahol élünk nincs, de már megszoktuk, hogy mindent magunk oldunk meg. De megállás nélkül mi is folyton betegek vagyunk amióta elkezdték a bölcsödét.máj. 15. 06:09
1/6 anonim 

válasza:

Mivel a gyerek fejletlen immunrendszere és a több együtt töltött idő miatt nagyobb a vírusterhelés.
2/6 anonim 

válasza:

Az egészséges élet még nem garancia a vírusok és bacik kivédésére. Azt hitted, ha ilyen sport és zöldség náci leszel, akkor soha nem leszel beteg? :D Ez immunrendszeredtől is függ. Úgy tűnik ti gyengék vagytok, max átlag.
3/6 anonim 

válasza:

Mi is elkaptuk a gyerektől rendszeresen, amikor ovis lett, olyan agresszív vackok voltak.
Azzal vigasztallak, hogy majd egyre edzettebb lesz az immunrendszerük és ritkul a megbetegedéseik száma.
4/6 anonim 

válasza:

Múlt évben én is több mint két hónapig szenvedtem, elkaptam valamit óvodás gyerekektől...
Én nem tudom mik vannak mostanában, de régen sose szenvedtem ennyit torokfájás miatt.
5/6 Ypszilon1980 

válasza:

Ez teljesen természetes, a vírusok mindenképpen bejutnak egy erős immunrendszerű szervezetbe is. Az a kérdés, hogy mennyire tud elszaporodni és milyen károkat tud okozni.
6/6 anonim 

válasza:

Könnyen.
A sportnak ehhez semmi köze. A genetika sokkal döntőbb, az határozza meg, hogy mit tud az immunrendszered, azon javítani aztán nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!