Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásokról szóló cikkek...

Az oltásokról szóló cikkek kommentszekciói 2020 előtt is tele voltak konteós hozzászólásokkal?

Figyelt kérdés
Csak mert ugye az utóbbi időben igencsak jellemző dolog. Még hogy a covid elleni oltásokról szóló cikkekhez ilyeneket írkálnak, az csak egy dolog. De más oltás esetében is ezt látom. Az influenza elleni védőoltással kapcsolatos postok alatt is olvasni olyanokat, hogy "Majd hülye leszek beadatni, meg akarnak mérgezni!" meg hogy "Chipet akarnak belénk küldeni.", "Szervezett népirtás a terv." meg ilyesmi abszurd dolgok. Ezek a covid pandémiának köszönhetően alakultak ki, vagy pedig már 2020 előtt is jellemzőek voltak?🤔 Én nem emlékszem, meg azelőtt nem is nagyon olvasgattam oltásokról szóló cikkeket.

nov. 2. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
2010 körül is voltak már ilyen cikkek, de csak elvétve, hogy lesz egy vírus meg egy vakcina-terv.
nov. 2. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ott már elmondták hogy mire megy ki a játék. Aki olvasta, hallotta, az 2020-ban se lepődött meg.
nov. 2. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Már szülői korba lépett az a korosztály akinek pl a biológiát kivették a tantervéből. Itt a hatás.
nov. 2. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:
1-2: Nem azt kérdezem, hogy voltak-e cikkek, amik arról szóltak, hogy jön majd egy világjárvány. Hanem hogy az oltásokról szóló cikkeknél a kommentekben szokás volt-e konteózni, mérgezésről, népirtásról, chippelésről és ilyenekről.
nov. 2. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Mindig is voltak oltástagadók, elég ha belegondolunk, hogy pl. mai napig van, aki hisz az oltás->autizmus összefüggésben...

Nyilván a Covid rengeteg egyéb hisztériát is okozott, így az abszolút nem volt ritka, hogy családok, családtagok között lett öri-hari, mert az egyik oltáspárti, a másik meg nem akart oltatni. 😞

Aki meg esetleg teljesen belehibbant a Covid alatt, az általában jól utánanézett a régebbi konteóknak is, amiket aztán bőszen hirdetett, terjesztett, mixelt stb. 🙃

(Engem mondjuk nem zavart, ha valaki oltatott, de én magam nem rajongtam az ötletért, nem a csip vagy hasonló képteken teóriák miatt, egyszerűen nem bíztam a sebtében kiadott engedélyekben, tartottam a hosszú távú mellékhatásoktól. Aztán pársze nem úsztam meg, a munka miatt be kellett oltatnom magam, ez van.)

nov. 2. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!