Az oltásokról szóló cikkek kommentszekciói 2020 előtt is tele voltak konteós hozzászólásokkal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mindig is voltak oltástagadók, elég ha belegondolunk, hogy pl. mai napig van, aki hisz az oltás->autizmus összefüggésben...
Nyilván a Covid rengeteg egyéb hisztériát is okozott, így az abszolút nem volt ritka, hogy családok, családtagok között lett öri-hari, mert az egyik oltáspárti, a másik meg nem akart oltatni. 😞
Aki meg esetleg teljesen belehibbant a Covid alatt, az általában jól utánanézett a régebbi konteóknak is, amiket aztán bőszen hirdetett, terjesztett, mixelt stb. 🙃
(Engem mondjuk nem zavart, ha valaki oltatott, de én magam nem rajongtam az ötletért, nem a csip vagy hasonló képteken teóriák miatt, egyszerűen nem bíztam a sebtében kiadott engedélyekben, tartottam a hosszú távú mellékhatásoktól. Aztán pársze nem úsztam meg, a munka miatt be kellett oltatnom magam, ez van.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!