Oltásnál a bejuttatott vírustöredékek miatt sajog az tini/ember válla, vagy ez az idegek utólagos "bosszankodása", hogy fém hatolt be az értékes izomszövetbe?
Figyelt kérdés
dec. 2. 12:44
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Is-is.
Milyen oltást kapott az a tini/ember, ha nem titok?
2/6 A kérdező kommentje:
3Fluart
Asszem 🤷 ha jót mondok.
((a tű egyébként nagyon vékony lehetett, csak én sajnos anyámasszony-katonája vagyok így is néha, ha ilyesmiről can szó))
dec. 2. 13:29
3/6 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Elképzelhető, a bőr tele van idegvégződésekkel, de annak rendeződnie kell, de lehet fantomérzet is egy ideig. Mióta van?
4/6 anonim 

válasza:

válasza:A fém ki is ment nagyon hamar. Viszont bejutott és bent is maradt 0,5 ml folyékony anyag, ami addig nem volt ott. Amíg fel nem szívódik, ez bizony nyomja az idegeket is.
5/6 A kérdező kommentje:
o.O Én azt hittem az injekció úgy működik, hogy statisztikai alapon a tű hegye szinte biztosan hajszálérbe fog érni, és oda fecskendezik be az anyagot. És akkor az egyből megkezdi útját a véráramban...
dec. 2. 22:37
6/6 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Az influenza oltást izomba adják, nem közvetlen érbe. Inkább az a cél, hogy a kapillárisokon keresztül jusson el a nyirokrendszerbe, kevesebb a helyi mellékhatás is, gyorsabb az immunválasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!