Enyhe nátha péntek óta. Mit gondoltok erről? Mi lehet ez? Lehet még rosszabb? Lehetek még lázas? Nincs lázam jelenleg.
Péntek este kezdődött az egész. Tüsszögök, viszket az orrom, és enyhe hangulatingadozásaim vannak. Egy héttel korábban kapart a torkom, és enyhén megemelkedett a testhőmérsékletem, de az elmúlt.
Liposzómás C-vitamint szedek – vasárnap óta napi 2000 mg-ot, D3 + K2 vitamint, laktoferrint (1 kapszula 200 mg, naponta 2× szedem, összesen 400 mg), 15 mg cinket és Bactoralt (kb. egy hónapja).
Elkezdtem kalcium szirupot is szedni.
Vásároltam LIVSANE izotóniás tengervizes orrspray-t.
Ambrobene tablettát is szedek.
Vasárnap kombinált COVID–19 és influenza tesztet csináltam – az eredmény negatív lett.
Nincsenek jelentős tüneteim, csak enyhe náthám. Néha kifújom az orrom. Olyan érzésem van, mintha lenne benne valami, de nem tudom teljesen kifújni. Az orromon keresztül jól kapok levegőt. Néha az egyik orrlyuk enyhén bedugul, de egyébként rendben van.
Allergiás vagyok mogyoróra (mogyorófa), égerre és nyírfára. A vizsgálati eredmények szerint más fafajokra is reagálok, ahol a teszten pontok vannak jelölve (például tölgy, kőris, gyertyán, bükk, gesztenye és mások).
Jelenleg azonban nem érzem a szemviszketést vagy más tipikus allergiás tünetet, inkább enyhe náthának tűnik egyéb panaszok nélkül.
A barátnőmnek arany staphylococcusa (Staphylococcus aureus) van.
Gondolkodom rajta, hogy nem lenne-e jobb elmenni a háziorvoshoz, és megkérni vérvételre és orrváladék-tenyésztésre.
Romolhat még az állapotom? Szükséges orvoshoz mennem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem ideje, ha megkeresel egy közjegyzőt és végrendelkezel.
Ezt gondolom a tüneteid alapján.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!