Megint arat egy vírus?

válasza:Múlt héten volt benne részem, ugrált a lázam, pillanatok alatt felment 39,8 értékre, nagyon rosszul voltam és elég gyenge.
A rendkívül nagy meleg ellenére rázott a hideg és nyakig be kellett takaróznom.

válasza:Egy családon belül sorban mindenki vért köp, de egyikük se ment orvoshoz?
Teljesen hihető a sztori.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Álltalában nem vagyok beteges ,nagyon ritkán vág földhöz valami betegsèg. De most valami olyan takonykór jelentkezett rajtam hogy egy hete nem tudok bemenni dolgozni. Ez megint milyen járvány már? Mit lehet ellene tenni?
Oltott vagyok egyébként, ha ez bármit is számít. Elkaptam 4 hete. Elég nehezen ment át rajtam. Hánytam, el is ájultam egyszer, fájt az egész hátam és mellkasom, lázam volt és verejtékeztem minden este.. Most elmentem a táppénzes papíromért és ki kellett várnom a...
Az első alkalommal 10 napig megállás nélkül 39 fokos lázam volt, semmi sem vitte le. Kigyógyultam, eltelt két és fél, három hónap, majd megkaptam a Pfizert. Június közepén oltottak be másodjára, majd most péntekre megint covidos lettem. Tudom, hogy 95% körüli a...
Nem mintha bárki is garantálná hogy a népesség jeleleg folyó átoltása után még az idén mindet ki fognak nyitni.
1 hónapja kaptam el a mononukleózist de már teljesen jól voltam, most mégis megint bedagadt... Ez mitől lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!