Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint arat egy vírus?

Megint arat egy vírus?

Figyelt kérdés
Torok fájás,torok kaparás,köhögés,véres köpet,sulyosabb esetekben rosz közérzet,fáradság,álmatlanság,gyengeség,kedvtelenség.Fertőzésveszély a beteg 4-6 nap között van.Érdekesség hogy egy családon belül,nem egy személy adja át a többieknek,hanem sorba történik,mindig egy valaki beteg,a többiek nem.

aug. 5. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, ez valami saját problémátok
aug. 5. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Múlt héten volt benne részem, ugrált a lázam, pillanatok alatt felment 39,8 értékre, nagyon rosszul voltam és elég gyenge.

A rendkívül nagy meleg ellenére rázott a hideg és nyakig be kellett takaróznom.

aug. 5. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Egy családon belül sorban mindenki vért köp, de egyikük se ment orvoshoz?

Teljesen hihető a sztori.

aug. 5. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
És megint egy ilyen ostoba kérdés. Most komolyan, mennyivel lesz a kérdezőnek jobb/rosszabb, ha megtudja, hogy máshol is van/máshol nincs ilyen vírus? Mi a kapcsolat, mit kezd az információval?
aug. 6. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Információ áramlás,aki lebetegszik és érdekli, hogy mi történik vele,és mire lehet számítani.Akinek nem tetszik lehet tovább lépni!
aug. 7. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Vélhetőleg Hódmezővásárhely ,Szeged környékéről lett hozva a vírus.
aug. 7. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Folyatásban:Napokig tartó köhögés és továbra is torok kaparás.Lázat nem tapasztaltunk.
aug. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Milyen vírus terjeng már megint? 2024/01. ?

Álltalában nem vagyok beteges ,nagyon ritkán vág földhöz valami betegsèg. De most valami olyan takonykór jelentkezett rajtam hogy egy hete nem tudok bemenni dolgozni. Ez megint milyen járvány már? Mit lehet ellene tenni?

Négy hete voltam kovidos, de egy légtérbe kerültem megint kovidossal, van esély, hogy most immunis leszek?

Oltott vagyok egyébként, ha ez bármit is számít. Elkaptam 4 hete. Elég nehezen ment át rajtam. Hánytam, el is ájultam egyszer, fájt az egész hátam és mellkasom, lázam volt és verejtékeztem minden este.. Most elmentem a táppénzes papíromért és ki kellett várnom a...

Covid után beoltattam magamat Pfizerrel, 2 hónapja volt meg a második adag, most megint covidos lettem. Ennyire nem alakult ki bennem a védettség?

Az első alkalommal 10 napig megállás nélkül 39 fokos lázam volt, semmi sem vitte le. Kigyógyultam, eltelt két és fél, három hónap, majd megkaptam a Pfizert. Június közepén oltottak be másodjára, majd most péntekre megint covidos lettem. Tudom, hogy 95% körüli a...

Ha 3-4 év múlva meg fog jelenni egy új, hasonlóan sikeresen terjedő vírus a világban, akkor megint mindent be kell zárnunk egy évre, amíg nem lesz rá oltás ?

Nem mintha bárki is garantálná hogy a népesség jeleleg folyó átoltása után még az idén mindet ki fognak nyitni.

Az mitől lehet, hogy megint bedagadtak a nyirokcsomóim?

1 hónapja kaptam el a mononukleózist de már teljesen jól voltam, most mégis megint bedagadt... Ez mitől lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!