Gombás fertőzésre Canesten vagy Canesten Extra?
Figyelt kérdés
Üdv! A péniszemen pici piros foltok jelentek meg égő viszkető érzés kíséretében fehér váladékkal. Volt ilyen problémám már azonos tünetekkel. Gombás fertőzés volt a barátnőmtől. A nőgyógyásza a Canesten krémet javasolta. Egy hét alatt el is múlt minden. Most Canesten extrát vettem több mint egy hete kenegetem, enyhültek a tünetek de nem múlt el teljesen. A két Canesten között különbség van a hatóanyagban. Okozhatja e ez a problémát és érdemesebb lenne a másikra váltani? Vagy legyek türelmes és később teljesen el múlnak majd a tünetek?2016. júl. 2. 15:56
1/5 anonim válasza:
monjduk mi lenne te is elmennél vele orvoshoz?
2/5 anonim válasza:
Feltétlen orvos, mert a Canesten semmilyen formája nem használ, csak csökkenti esetleg a tüneteket ideig-óráig.
3/5 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok és maradok is huzamosabb ideig ezért próbáltam a már "bevált" módszerhez folyamodni.
2016. júl. 2. 16:25
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt, neha Canesteneztem, de nem attol mult el, csak ugy elmulik egy ido utam. Ha eros tunetek vannak vagy fel evnel tovabb fenall a problema akkor viszont szukseg lehet valami komolyabb gyogyszerre, a Canesten sztem sokat nem er..
5/5 anonim válasza:
"Külföldön" is vannak orvosok, éppen azért, mert szükségesek. Menj el hozzá, mert a "bevált módszerekkel" csak súlyosbítod a fertözést és késöbb sokkal nehezebb lesz kikezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!