Szerintetek érdemes lenne beszélni vele?
A sogornom tobb egeszsegugyi problemaval kuzd, amit hormonok nem megfelelo szintje es etel erzekenyseg valtott ki nala.
A testveremmel bar beszeltek gyerekvallalasrol, de nem most terveztek, szerintem meg amugy is korai nekik, eretlennek gondolom oket es a sajat bevallasuk szerint sincsenek keszen ra.
A sogornom a sok problemaja miatt paranoias lett, allandoan negativ, es ingerlekeny. Elutasit minden segitseget, szerinte az emberek nem ertik ot meg a problemajaval. Minden tanacsot tamadasnak vesz.
Ilyen mentalis allapotban kezdtek el csalad gyarapitast. Feltem oket a kudarctol, mert szerintem ha valaki ilyen allapotban van akkor nagyon keves az eselye annak, hogy teherbeessen. A testveremmel meg nem sikerult beszelnem, mert nem erzem azt, hogy jogom lenne nekem kozolni vele ezt. Szerintetek erdemes felhivnom a figyelmet az ocsemnek arra, hogy a sogornomnek pszichologus kellene? Vagy az o dolguk es hagyjam oket boldogulni ebben? A szuleim sem hajlandoak az ocsemmel beszelni, szerintuk az o dolguk, nem akarnak rosszba lenni a sogornommel, de szerintem ez nem jo hozzaallas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!