Gyakran a múltbéli események hiányoznak és visszamennék az időben mert hiányzik a régi sok emlék. Ez baj?
Nektek is szokott olyan lenni hogy gyakran a múltbéli események hiányoznak és visszamennétek az időben?
Gyakran gondolok arra hogy milyen jó idő volt a 2000-es évek. Régi emlékek sokszor előjönnek és ilyenkor szomorúság tölt el.
Vannak olyanok hogy egy dologról 20 éves emlék/ történet jut eszembe és flashbackjeim vannak.
Mostanában elég sokszor jön elő az ilyen fajta visszaemlékezések.
Ez mitől lehet? Illetve ez ugye nem mentális baj?
Eleinte esténként gondoltam bele magam bizonyos szituációkba,mit tehettem volna másképp. Szerintem teljesen normális dolog, míg meg tudod különböztetni a valóságtól.
Például.: Mennyire jó volt az a nap,mikor strandra mentünk,ott volt a Juli néni aki a lángost csinálta
Ismét elmégy strandra, és keresed a Juli nénit a lángososnál,de ő már egyértelműen eltávozott közülünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!