Friss Thalassa ház vélemények?
Szeretném megkérdezni, aki a közelmúltban volt bent vagy jelenleg is ott van, milyenek a tapasztalataitok? Elsősorban a kérdéseim, pl hogyan készüljek az interjúra ha azt szeretném hogy felvegyenek? Milyen a közösség? Milyen az ellátás? Itt kajára gondolok.Hétvégén haza lehet jönni? Bármilyen egyéb tapasztalatot is szívesen olvasok akár a bentlétről, a terápiákról stb.
26 éves pánikos, depressziós, bipoláris lány vagyok.
Mostanában fogom befejezni a terápiámat a Thalassában és csak ajánlani tudom.
A keretek picivel lazábbak egy átlag intézetnél, látogatni heti kétszer is lehet, szinte minden nap van 2 óra kimenő. Havi 4 hónapból legalább 1-et bent kell töltened, max. 3-at tölthetsz. TB alapú és mellette van a heti 12 ezer forint "önerő". A bentfekvősök együtt készítik a reggelit és a vacsorát. A többi talán az oldalon is fent van.
A Ház működése alapvetően a közösségi terápiából gyökerezik, a gyógyszeres támogatás (növelés/csökkentés/módosítás) segít abban, hogy a csoportos pszichoterápiában könnyebben részt tudj venni. A közösség folyamatosan változik, tudsz tanulni abból, ha rossz, ha jó. A stáb tök jófej, iszonyatosan felkészült, játszunk, meg kertészkedünk is velük. Azért sokat lehet velük küzdeni - terápiásan.
Ha önként és elszánva mész, akkor használ a hely. Google-n levő értékeléseket olyanok írták, akik nem fejezték be vagy kezdték el a terápiájukat, akik nem vágták, hogy működik a hely. 6 hónap az nagyon nehéz, de hát magunkért tesszük. Kedd reggelenként van az első interjú, menj el, veszteni valód nincs!
Jaj, én csak kitartást akartam kívánni neked, én is padlón vagyok, azért olvasgatom a témában a kérdéseket.
24/N -bipoláris borderline
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!