Miért lettem hirtelen ennyire rosszabbul?
Sziasztok!
Bipoláris zavarral küzdök, majdnem négy éve lettem diagnosztizálva. Eddig minden fogjuk rá, hogy jó volt, persze voltak hullámvölgyek, de elviselhetőek voltak.
Nagyjából egy hónapja viszont rettentő rosszul vagyok lelkileg, minden este sírok, sokszor gondolok arra, hogy eldobjam az életem, a másik pillanatban meg a halál gondolata is elborzaszt és majdhogynem pánikrohamot kapok attól, ha rá gondolok. Rettentően paranoiás lettem, de ez már tényleg durva, ha valami kicsit is furcsább alak jön mögöttem már azt hiszem, hogy vagy leszúr vagy lelő. Ha a teraszon cigizek félek, hogy a kocsikból lelőnek, képes vagyok cigivel a kezembe beszaladni a lakásba, ha jön egy kocsi. Nagyon feszült vagyok, mindenkivel bunkó vagyok, de az a baj, hogy nem is érdekel túlzottan, eddig mindig megbántam, most nem. Legszivesebben egész álló nap sírnék. Érzem, hogy rengeteg düh van bennem, párom anyja is felidegelt, egy hete nem megyek oda, mert tudom, hogyha mégegyszer beszól neki esek ilyen állapotban. Alapból eszemágában nem lenne, de most érzem, hogy nagy valószínűséggel nem bírnám magam kontrollálni.
Ha ezt elmondom a pszichiáteremnek, akkor beajánl pszichiátriára? Vagy ír fel új gyógyszert? Mert ez már borzalmas tényleg azt érzem, hogy kezdek megőrülni és fogalmam sincs mitől van ez, semmi új dolog nem történt, ami kiválthatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!