Pánikolok, tudnátok tippeket adni, hogy jobban legyek?
Szociális és agorafóbiám van, hosszabb útra ki kell mozdulnom.
Órák óta rosszul vagyok.
4-re kell menni, szerencsére kocsival elvisznek és haza is hoznak. Egy óra az út oda-vissza, kb. fél óra az ügy amiért menni kell.
Enyhén zsibbad mindenem, fulladok. Folyamatos hasmenés érzés.
Félek, hogy rosszul leszek, elájulok.
Sétával nincs gond, ha a háztól nem messze megyek. (Volt már nemrég kérdésem itt, el kellett mennem messzebbre, rosszul voltam és az segített valamennyit, hogy ide tudtam írni.)
Buszozni pár hónapja nem tudok. Nem az utazás miatt, hanem hogy rosszul leszek ott, ahova megyek és senki sem segít.

13
Szerintem is el kéne menni egy pszichiáterhez. Gondolom pont az agorafóbia és a szocfóbia akadályoz benne...
Igen.
Már a háziorvos is önkényesen küldött egy beutalót a laborba, mert mióta bejelentettek hozzá, nem voltam. Sőt, még csak soha nem is találkoztunk.
Egyébként csütörtök óta rosszul vagyok.
Ma vendég jön, szerencsére rövid időre. Ilyenkor én ki sem megyek.
Viszont jövő hét utáni héten vár rám megint egy utazás, és most százszor stresszesebb helyzet lesz, mint a tegnap előtti, és tovább is fog tartani.
Május közepén is várna rám egy nagyon fontos dolog, de annyira rossz állapotba kerültem most, hogy szerintem kudarcba fog fulladni.
Annyira el vagyok keseredve, tavaly nyáron még jól voltam és most senki sem segít, mikor bajban vagyok.

16
Sajnálom. :( Nagyon ismerős a dolog.

18
Igen. De én járok pszichiáterhez. És szedek gyógyszert. Bár azt nem a fóbiákra, hanem depire meg bipoláris zavarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!