Milyen könyvet tudnâtok ajánlani, ami segíthet megtanulni ismerkedni, barátnőt szerezni?
Nagyon nehezen ismerkedek. Más korom belieknek már van, hogy 2 gyerekük is van. Nekem meg barátnőm sincs. Tudom, hogy vannak olyan programok, hogy segítenek (megtanítják, bátorítják) az embert, hogy tudjon ismerkedni. Persze van ebből a "csajozós oktatás", de van olyan amit tényleg hozzáértő, akár szakember vezet.
Nos, ez az amit NEM tudnék elvállalni. Nekem ez még nagyon nem mennek.
Arra gondoltam, hogy ha egy jó könyv segítene, megnyugtatna, tanácsot adna, akkor azt elolvasnám, hogy fejlődjek.
Milyen könyv van, ami ilyen vagy ehhez hasonló témában íródott?

10
Ja, csak félreérthető, mert a doki az a pszichiáter, a pszichológus meg pszichológus (vagy akár terapeutának is mondható, bár kevés embernek van meg a pszichoterapeuta végzettsége).
Ha csak időnként mész hozzá, az nem terápia. Neked az kéne.

11.
Elég ritkán megyek.
Mi lenne az ideális?
12.
Elég rosszul tudok angolul, de írj le pár könyv címet. Nem baj ha kicsit gyakorolok is közben. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!