Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magány miatti szorongáson tud...

Magány miatti szorongáson tud segíteni pszichológus, terapeuta?

Figyelt kérdés
2025. márc. 6. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Persze...Ha a barátod vagy a feleséged lesz az a terapeuta,pszichológus,akkor igen..
2025. márc. 6. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Nekem sokat segített :)
2025. márc. 6. 23:12
 3/4 MTamas2 ***** válasza:
Igen, de közben neked is dolgozni kell magadon.
2025. márc. 7. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Szart se érnek. Én már jó pár év alatt 4 embernél is voltam és semmi.
2025. márc. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Pszichológus tud segíteni többszörös traumán, testképzavaron, depresszión, szorongáson?

Vagy a pszichológus leginkább átlagos embereknek való kibeszélni a problémákat? A pszichiáter pedig a valós mentális problémákkal küzdőknek való?

35 éves érdeklődő vagyok és pestről írok és krónikus depresszióm,szorongásos személyiség zavarom és aspergerem illetve szociális fóbiám van és...

Megbízható lelkiismeretes tapasztalt pszichológus szakembert keresek. A fizetős szolgáltatásokat nem tudom megengedi magamnak. Remélem tudnak segíteni önök közül valaki/valakik. Komolyan tényleg disthymiás,asperger-szindrómás is vagyok többek között,vagy közt. Tisztelettel egy kérdező.

Pánikbetegségem erős szorongásos betegségem és már rengeteg ezekből adódó fizikai tünetem és leépűlésem adódott ezekből, lehet ezellen tenni valamit?

Látom a neten hogy sok pszichológus van szegeden (szegeden keresek), de szinte sehol nem foglalkoznak vagy szakosodtak erős szorongásos és pánikbetegségel szenvedő emberek kezelésére. Mindenki csak parkapcsolati tanácsadó vagy enyhe depresszió stressz szorongás témával...

Nagyon erős szorongásom van mit tegyek?

Majdnem 2 éve kezdődött csak random vagy nem tudom már,elkezdtem szorongani nagyon nagyon nagyon úgy még elviseltem, de pár hete már nagyon erős,van hogy remegek, hányok, sírok, alvászavarom is van 5 éve, a gyógyszerek néha használták de most kifogytak és napi 2-3 órát...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!