Magány miatti szorongáson tud segíteni pszichológus, terapeuta?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy a pszichológus leginkább átlagos embereknek való kibeszélni a problémákat? A pszichiáter pedig a valós mentális problémákkal küzdőknek való?
Megbízható lelkiismeretes tapasztalt pszichológus szakembert keresek. A fizetős szolgáltatásokat nem tudom megengedi magamnak. Remélem tudnak segíteni önök közül valaki/valakik. Komolyan tényleg disthymiás,asperger-szindrómás is vagyok többek között,vagy közt. Tisztelettel egy kérdező.
Látom a neten hogy sok pszichológus van szegeden (szegeden keresek), de szinte sehol nem foglalkoznak vagy szakosodtak erős szorongásos és pánikbetegségel szenvedő emberek kezelésére. Mindenki csak parkapcsolati tanácsadó vagy enyhe depresszió stressz szorongás témával...
Majdnem 2 éve kezdődött csak random vagy nem tudom már,elkezdtem szorongani nagyon nagyon nagyon úgy még elviseltem, de pár hete már nagyon erős,van hogy remegek, hányok, sírok, alvászavarom is van 5 éve, a gyógyszerek néha használták de most kifogytak és napi 2-3 órát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!