Mért lelki beteg mindenki körülöttem?
Mért vonzom be a lelki sérült embereket?
Teljesen egészséges, de mégis, amikor a közelében vagyok leblokkolok...
Miért van az, hogy nem tudom őt elfogadni olyannak, amilyen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A probléma az, hogy testvérem leendő élettársa volt nagyon furcsa.. Az elején tök normális volt, még bírtam is, de gondolatilag aztán bezombult a gondolatai...
Valahogy rám úgy hatott tényleg, mint egy energiavámpír és folyton ráfókuszáltam, valahogy valamilyen erővel bezombított engem és sajnos családtagjaimat is, csak ők nem vették észre...
Sajnos azt vettem észre, hogy igazság szerint magán nem akar javítani a helyzetén, a gondolkodás módja meg eléggé elkeserítő. Hogy mit vesz a fejébe az ember?. És az Univerzum támogatja az ő hülyeségét.Teljesen más hit-ben van, mint a legtöbb ember hisz.. Nem tudom miért de a rosszat támogatja. Pedig 1000x mondtam el neki, hogy az élet egyszerű légy jó és simán menni fog az életed.. Jó mondjuk annyira nem egyszerű, de én kibírom azt, hogy középkategóriás legyek... Ő nem Mindenért hisztizik. Én Középkategóriás emberként így is élvezem. Megtanultam mit jelent csóróként élni.. Nem jó dolog.Boldogok a lelki szegények. Így van.Az igazán Luxus-t még nem próbáltam ki. De biztos jó lehet. Irigylem én is, aki kipróbálja, de jó nekem így is... Aztán kitudja... A lényeg, hogy eddig jól megvoltam a családtagjaimmal , de, amikor vele vagyok mindig érzem azt a lesúlytó állapotát a "nagy" lelki nyomorát és hisztijét.. Többet hisztizik, mint egy gyerek és nem képes megemberelnie önmagát, mert ő ilyen és hát nem akar megváltozni.. ÁÁÁ agyfaszt kapok. És rámerőlteti, hogy én is legyek olyan..Nem jó érzéseim vannak iránta.. Tök természetesen kellene viselkednie ő valahogy elveszett.. . Nem tudom, hogy oldjam meg azt, hogy elviseljem a házamban. Mert lesúlytó érzést kelt bennem. Ötlet?

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!