Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kreatin valóban hatással...

A kreatin valóban hatással lehet a szellemi, lelki állapotra is?

Figyelt kérdés

Olvastam néhány hete, hogy egyes kutatások, felmérések szerint például javíthatja a memóriát, csökkentheti a depressziót.

Arra lennék kíváncsi, hogy tapasztaltatok-e hasonlót magatokon, vagy bármilyen ismerősötökön.

Gondolkodom azon, hogy naponta egy kevéssel megtámogatom a szervezetem (800mg), de nem izomnövelés miatt, vagy hogy jobban teljesítsek fizikailag.

ápr. 25. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Rövid idöre, azaz nem tud tárolódni. A fölösleg a vizelettel távozik. 100 gr húsban (zsir nélkül) kb 500mg kreatin van. Én csak azt vettem észre, ha több húst fogyasztok, jobban érzem magam, több energiám van, ezáltal többet mozgok, jobban forog az agyam.

60 év felett szokták ajánlani a kreatin szedését vagy vegánoknak.

ápr. 26. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
ápr. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!