Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az, hogy beszűkül a tudatom...

Az, hogy beszűkül a tudatom és nem érdekel semmi, csak a telefonom, a pszichózis jele?

Figyelt kérdés
Ma és tegnap a telefonomat nyomkodtam, mivel egy másik városban vagyok, mint ahol élek. Egyedül voltam egy szobában, és csak 1 órára hagytam el kb. tegnap, de ma szerintem kevesebbre. Ma úgy érzem magam, mintha kicsit el lennék távolodva a világtól és magamtól, nem tudom. Például amikor ma kimentem az utcára a délelőtti fekvés után, nehéz volt járnom, megterhelő volt, mintha hetekig feküdtem volna. Olyan, mintha kicsit elfelejtettem volna az alap dolgokat. A boltban is figyelmetlen voltam, a zebrán sem néztem szét többször sem. Nem igazán érdekel a külvilág. Csak annyira mentem ki ma, hogy vegyek egy konzerv vajbabot magában, ennyit ettem csak eddig. Amúgy szkizoid személyiségzavarom van és emiatt nem megyek ki. Tök egyedül vagyok, csak telefonon beszéltem valakivel. Az egyetlen jó dolog a mai napban az volt, hogy a nappal keltem. Nem tudom, hogy milyen a viszonyom ehhez az állapothoz, amiben vagyok. Inkább élvezem, hogy távolodok, és szűkülök össze szép lassan. Lehet a végén megszűnök, nem tudom. Lehet elvesztem a tudatom végleg, és elhasadok a valóságtól. Teljes tudathasadásom lesz. Remélem már késő...

ápr. 29. 19:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!