Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Autizmus megállapításához kb....

Autizmus megállapításához kb. hányszor kell pszichológushoz mennem? Tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
(Felnőtt)
máj. 7. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem pszichológus fogja megállapítani, hanem pszichiáter orvos. Nem javaslom, mivel egy csomó mindentől eleshetsz, ha papírod van róla. Ha ez a cél, hajrá.
máj. 7. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológushoz egyszer sem mivel a pszichológus nem orvos így nem diagnosztizálhat semmit. Pszichiáter kell de egy mezei pszichiáter sem fog diagnózist adni mert ők sem kvalifikáltak erre, hanem az alábbi helyek közül kell az egyiket felkeresned:

[link]

A legtöbb helyen nem fogadnak felnőtteket, ahol igen ott is több év a várólista.

máj. 7. 11:57
 3/11 A kérdező kommentje:
A Panoráma Klinika sem jó?
máj. 7. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Látod a listán? Látod a weboldalukon hogy autizmust diagnosztizálnak?
máj. 7. 12:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Vagy a [link]

Vagy a SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika – ADHD Ambulancia

?

máj. 7. 12:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt van egy másik lista: [link]
máj. 7. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Vannak kamu helyek ahol a divatautistáknak adnak papírt de az nem hivatalos. A hivatalos diagnózisért a fent felsorolt helyeket kell felkeresned de jelenleg nem tudok olyan helyről ahol felnőtteket diagnosztizálnának szakember és forráshiány miatt.
máj. 7. 12:22
 8/11 A kérdező kommentje:
A SOTE is kamu lenne?
máj. 7. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Ott van a listában. Szerintem először egy diszlexia vizsgálatot csináltass.
máj. 7. 13:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Az a gyermekklinika, én meg felnőttet kérdeztem.
máj. 7. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!