Még lehet esélyem egy kiegyensúlyozott teljes életre?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Minden nap örlődök, vádolom magam, hogy mit kellett volna másképp csinálni, hogy ne itt tartsak ahol. Mindig is felelősségteljes voltam, mindig a maximumot akartam kihozni a helyzetekből, aztán történt valami egyetem második évében, ami után negatív dolgok tengere önt el. Az egyetembe kiégtem, nagyon sok feldolgozatlan traumám is van, nem tudtam befejezni, még egy év lenne sok elmaradt vizsgával. Nemsokára 28 leszek, összesen 1,5 évet dolgoztam bejelentve érettségi után. Azóta is folyamatosan dolgozom, de nem bejelentve. Minden nap stresszelek, hogy mi lesz velem, kezdem elveszíteni a reményt, hogy van kiút ebből. Teljesen elveszettnek érzem magam. Szeretnék hasznos lenni, de a szorongásom megbénít teljesen. Félek, hogy esélyem sincs már egy kiegyensúlyozott, sikeret élethez. Kérem a trollokot most ne itt szórakozzanak. Köszönöm, ha elolvastad és válaszolsz.máj. 10. 08:08
1/3 anonim 

válasza:

Mi a helyzet a párkapcsolattal, barátokkal, családdal?
2/3 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat nincs, a barátságok nagyrésze elkopott, ahol meg jelen vagyok ott inkább felnőtt/anyai szerepet töltök be, a családommal ezt nem tudom megosztani, apámat nem igazán érdekelte soha, anyám mindenen is szorong, minden apróságon idegeskedik, ha elmondanám, hogy mi van bennem egyik sem tudna segíteni. Nálunk nem működnek a lelkizések, csak egy példát hadd mondjak: a húgom, egyik egyetemi vizsgája nem sikerült először, én épp akkor otthon voltam, anyám ki volt akadva, sírt, apám csak annyit mondott rá, hogy:,,ne bőgj, megértetted?'', na kb. ez a szituáció írja le legjobban milyen a családom. A húgom kiegyensúlyozottab, mint én, de ő sincs a legjobban lelkileg, dolgozik, elég jól keres, érzelmileg éretlen vagy csak így védi magát nem tudom, de nagyon zárkózott, nem nagyon szoktunk lelkizni. Az egyetlen, aki megnyugtatja a lelkem az a nagyapám, bár ő sem tudja min megyek keresztül, nem akarom az én gondjaimmal terhelni és főleg nem anyagi támogatást kérni tőle.
máj. 10. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!