Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jól döntöttem, hogy eljöttem...

Jól döntöttem, hogy eljöttem a haverom bulijáról? 18/F

Figyelt kérdés

Én felépülő alkohol használó vagyok. Haveroméknál volt ma buli, ők folyton ittak, én nem estem vissza. Fontos a józanságom.

Kb 14:00-től folyton ittak egymásután bor, pálinka, majd újra bor. Miközben társasoztunk.

Én kb 16:15kor mondtam nekik, hogy eljövök. Behazudtam, hogy apám hívott haza. Mert gáznak éreztem, hogy el kell mennem csak azért, hogy ne essek vissza. Mert ugyebár kitudja mi történik, ha iszok, milyen őrültséget csinálok stb…

Szóval én eljöttem kb 16:15kor.

Gáz volt eljönnöm? Szerintetek elmondjam nekik a valódi okot, hogy miért jöttem el? A valódi ok az az, hogy úgy éreztem, hogy vagy eljövök most, vagy megiszok egy pohát bort. Amiből simán lett volna egy üveg is, mert nem bírom tartani a mértékességet ha alkoholról van szó.

Szerintetek helyesen döntöttem?

máj. 10. 17:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen, gratulálok,nehogy elég kitartó voltál hozzá, hogy ne engedj a csábításnak:)
máj. 10. 17:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért félek alkoholt inni mert amikor sokat ittam akkor kevertem nyugtatókkal és pszichózis (elmebaj, hallucinációk, tévképzetek stb…) lett belőle és nem akarok újra pszichózisba esni. Ezért inkább eljöttem. Köszi mégegyszer!:-))
máj. 10. 18:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad. Igazad volt.
máj. 10. 18:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól döntöttél. És egyúttal én is gratulálok, hogy erős tudtál maradni.
máj. 10. 18:25
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

1

"nehogy elég kitartó voltál hozzá"

Itt mit akartál írni?

máj. 10. 18:25
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Úgyis visszaesel, te is tudod!
máj. 10. 18:26
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól csináltad, mindig tégy így a jövőben is!
máj. 10. 18:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, nehogy helyett azt akartam írni, hogy "hogy" csak a telefon kijavította:')
máj. 10. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad, csak így tovább. Ha elmondod a valós okát, motiválhatja ez a barátodat is szerintem, de ezt te tudod, hogy elmondod-e vagy sem.
máj. 10. 18:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Igazából félek, hogy gáznak tartanának, hogy csak azért jöttem haza mert nem akartam visszaesni. De lehet, hogy tévedek. Nem tudom.

máj. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!