Jól döntöttem, hogy eljöttem a haverom bulijáról? 18/F
Én felépülő alkohol használó vagyok. Haveroméknál volt ma buli, ők folyton ittak, én nem estem vissza. Fontos a józanságom.
Kb 14:00-től folyton ittak egymásután bor, pálinka, majd újra bor. Miközben társasoztunk.
Én kb 16:15kor mondtam nekik, hogy eljövök. Behazudtam, hogy apám hívott haza. Mert gáznak éreztem, hogy el kell mennem csak azért, hogy ne essek vissza. Mert ugyebár kitudja mi történik, ha iszok, milyen őrültséget csinálok stb…
Szóval én eljöttem kb 16:15kor.
Gáz volt eljönnöm? Szerintetek elmondjam nekik a valódi okot, hogy miért jöttem el? A valódi ok az az, hogy úgy éreztem, hogy vagy eljövök most, vagy megiszok egy pohát bort. Amiből simán lett volna egy üveg is, mert nem bírom tartani a mértékességet ha alkoholról van szó.
Szerintetek helyesen döntöttem?

1
"nehogy elég kitartó voltál hozzá"
Itt mit akartál írni?

Köszi szépen mindenkinek!
Igazából félek, hogy gáznak tartanának, hogy csak azért jöttem haza mert nem akartam visszaesni. De lehet, hogy tévedek. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!