Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már itt valaki zárt,vagy...

Bulli kérdése:

Volt már itt valaki zárt,vagy akut pszhiatrian bírói döntéssel szakorvossal 30 napra elzárva? Ott telefon semmi nincs nála? Nem is tud hívni? Leszedàlják mi történik? Köszönöm segítségeteket.

Figyelt kérdés

Barátnőm öngyilkos lett anyja nem engedte vissza hozzám nem látott más kiutat és bekerült pszhiatriara akut részre.

Skizofrénia van nála diagnosztizalva.Sajnos látogatni sem tudom aggódom nagyon érte,amíg nem vagyok a férje információt sem adnak! Ritka bunkó az egész kórház!

júl. 19. 23:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Én csak 3 napot voltam benn, de nem vagyok skizofrén. Bírói döntéssel kiengedtek. Telefon nem lehetett nálam és engem nem szedáltak le, csak a szokásos gyógyszereimet kaptam. Mivel én "jól viselkedtem", semmi konfliktusom nem volt az ápolókkal. Rokon látogathatott bizonyos időkeretek között.
júl. 19. 23:59
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Minek akarnál együtt lenni egy skizofréniással??
júl. 20. 01:22
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Most akkor öngyilkos lett vagy csak akart?
júl. 20. 02:42
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Na vajon??? A pszichiátriai zárt osztály nem a patológia...
júl. 20. 07:10
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

Fordulj a betegjogi képviselőhöz! Vagy valami más szervhez.

Amúgy nem hiszem hogy baja lesz, mondjuk amikor én kerültem be, akkor láttam meghalni valakit, de az már nagyon idős volt.

Mondjuk én ezeket az orvosnak nem nevezhető véglényeket bottal ütném amíg mozognak..

júl. 20. 08:52
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

NEM lett öngyilkos! Az azt jelenti, hogy bele is halt!

Megpróbált öngyilkos lenni. Ez a helyes megfogalmazás.

Tudom, hogy most neked ez sokadrangú, de egyáltalán nem ugyanaz a kettő. Nem mindegy!

júl. 20. 10:21
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat

Főleg ,olyan ember érdekelne aki 30 napra került be.

Skizofrénen is lehet tünet mentesen élni.

Nálam 2 évig egyszer sem volt semmilyen kísérlete!

20 év bántalmazás után segíteni szeretnénk neki,mert szeretem és jó lelkű ember.

Sajnos mai világban mindenki tesz a másikra ez nem jó..

júl. 20. 13:43
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Ne írj privátban!!
júl. 20. 17:06
 9/18 anonim ***** válasza:
32%
Mégegyszer: ne írj privátban!
júl. 20. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Jelen: 3 vagy 4 napot voltam zárton (nem fogok hazudni, annyira le voltam szedálva, hogy nem emlékszem*), utána a nyílton, szintén így kötelezően 30 napot, azt hiszem, előtte egy-két nappal már elengedtek. Volt nálam telefon és laptop is, ha ki akartam menni a területről, kellett papír, de amúgy mehettem. Nem mentem amúgy sokat, egyszer hazamentem 3 órára, hogy kimoshassak, egyszer meg apámnál aludtam. Nem rémlik, hogy lett volna konkrét látogatási idő, de hát ugye elég sok gyógyszert kaptam... mármint akkor már éber voltam meg minden, csak valószínűleg ilyen kisebb információk nem ragadtak meg bennem. Egyébként azóta jól vagyok, igaz, nem öngyilkossági kísérlet volt.

szóval remélem, hívni fog a barátnőd.

*nem, nem az ágyban feküdtem egész nap,mert kétóránként pl. kimentem a többiekkel cigizni, de őszintén nem tudnám megmondani, hogy egyébként mivel telt el egy nap. Utólag emlékeztem arra, hogy egyszer hajat mostam, de arra nem, hogy egyébként hol volt a fürdőszoba

júl. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!