Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » . 2 olyan Személy Elárult...

BÜLENT999 kérdése:

. 2 olyan Személy Elárult Akiben Megbíztam és ez volt a legnagyobb Hibám? Az Élettől is elvették a Kedvemet🫤🥹🥺 Még jobban Utálom Magamat.🤦🏾‍♂️23L

Figyelt kérdés
Önbizalom Élet Csalódás Kilátástalanság

2025. aug. 30. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Üdv a való világban! Majd megszokod, az élet ilyen.
2025. aug. 30. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon átláthatatlan a kérdésed leírása...

Tulajdonképpen mi is a kérdés?

2025. aug. 30. 19:07
 3/4 anonim válasza:
Majd elmúlik. Tudtad, hogy nem csak a barátaid csapnak be, hanem mindenki? Az egész Magyarország vezet téged az orrodnál fogva, és észre sem veszed. Tehetetlenek vagyunk, nem tudunk csinálni semmit. Minden nap becsapnak: a boltban, a munkahelyen, bárhol, ahova mész vásárolni… nem fáj ez? 🥺 Vagy nem érdekel, vagy nem érted? Most a kérdésed: nem értem mi a baj? Igen, becsaptak, és mi van? Semmi, egyáltalán semmi nincsen. A te hibád, hogy érzel valamit is irántuk. Lehet barátkozni, nevetni, hülyéskedni, szórakozni, de ne érezz senki iránt semmit, ha nem vagy benne biztos, mert ez fog történni.
2025. aug. 30. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha elárult, akkor főleg nem ér annyit, hogy az élettől is elmenjen a kedved.

Tudom mondani egyszerű.

Voltam én is hasonló helyzetben, és éreztem én is ugyan így;

próbálj kijönni belőle, szándékosan küzdj azzal az érzéssel együtt a fájdalom ellen, hogy nem hagyod, hogy mások tönkretegyenek, nem adod meg azt az örömöt nekik... Persze, valószínű nem akartak tönkretenni, de ez az érzés elég hajtóerő lesz ahhoz, hogy megtaláld ami kimozdít ebből és feltudod dolgozni.

2025. szept. 1. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek melyik betegség okoz a legnagyobb szenvedést ezek közül ?

Skizofrénia Bipoláris zavar Borderline Szociális fóbia Depresszio Egyéb személyiségzavarok

Melyik a legrosszabb mentális betegség ? A szoc fóbia okoz nekem a legnagyobb szenvedést meg a bipoláris.

Nekem jutott bőven. Bipoláris,skizofrénia,kényszerbetegség,szociális fóbia. Szerintem egy erős szociális fóbia a legrosszabb. Mivel dolgozni se tudok ez miatt. Kíváncsi vagyok a véleményekre.

Eljutottunk a pszichológussal, hogy szóba jött a legnagyobb trauma. De most szègyenérzetem van vele szemben is ès egyebkent is. Ez normális?

Semmi okot nem ad rá, meg sem nyíltam volna, ha így lenne. Velem törtènt, nem az en hibám, mègis ez a szègyenèrzet borzasztó. Ki se mozdulnèk a házból, mintha mindenki undorodna tolem.

Melyik mentális betegség okoz a legnagyobb szenvedést ?

Szerintem a bipoláris zavar. Abba szenvedek évek óta.borzalmas .rengetegszer vagyok depresszios. Vagy ok nélkül jön vagy pedig elég egy kis rossz történés az életembe. Gyógyszereket szedek de nagyon sokat ingadozok. Maga a pokol ez az egész. Szerintem ennél rosszabb nincs.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!