Miért vannak ilyen gondolataim, és egyre több?
Bántalmazó családból jövök.
Olyan gondolataim vannak a fejemben... Írok példát.
Ránézek a kiskutyámra és beugrik a semmiből, hogy mennyire elhanyagolom, többet kellene vele foglalkoznom. Majd beugranak olyan képek, mikor láttam, hogy egy macskának a mellső lábai ki voltak fordítva (...) és sírásig delériumig tudom tolni a "lemezt".
Magamra is úgy gondolok sokszor, hogy testileg és lelkileg bántalmazva vagyok és valahol az út szélén fekszem, mint egy gázolás után magárahagyott tetem.
Egyszer egy időben jártam pszichológushoz. Felhoztam ezt a dolgot is, hogy például (panelban lakunk) és egyik szomszédot megkérném még felugrok 2 emeletet mondjuk egy sapkáért vigyázzon a kicsimre. És, hogy mire visszaérek történik vele valami. És erre azt reagálta, hogy eszembe se jusson másra hagyni. Nem értette meg, hogy mit akarok mondani neki. Nem a vigyázás ténye volt a fontos, hanem a vízióm, a félelem, a depresszióm a szorongásom vagy a nem tudom mim.

válasza:Azért, mert azokat, amik benned voltak, sosem kezelted, nem dolgoztad fel...
Mik pontosan ezek a múltbeli traumák, amik mind a mai napig feldolgozatlanok?
Ha gondolod, írd meg, akár itt, vagy ha túl bizalmas neked, akár üzenetben.

válasza:Ez durva hallucinació. Vízió.
Menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!