Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vannak ilyen gondolataim...

Miért vannak ilyen gondolataim, és egyre több?

Figyelt kérdés

Bántalmazó családból jövök.

Olyan gondolataim vannak a fejemben... Írok példát.

Ránézek a kiskutyámra és beugrik a semmiből, hogy mennyire elhanyagolom, többet kellene vele foglalkoznom. Majd beugranak olyan képek, mikor láttam, hogy egy macskának a mellső lábai ki voltak fordítva (...) és sírásig delériumig tudom tolni a "lemezt".

Magamra is úgy gondolok sokszor, hogy testileg és lelkileg bántalmazva vagyok és valahol az út szélén fekszem, mint egy gázolás után magárahagyott tetem.

Egyszer egy időben jártam pszichológushoz. Felhoztam ezt a dolgot is, hogy például (panelban lakunk) és egyik szomszédot megkérném még felugrok 2 emeletet mondjuk egy sapkáért vigyázzon a kicsimre. És, hogy mire visszaérek történik vele valami. És erre azt reagálta, hogy eszembe se jusson másra hagyni. Nem értette meg, hogy mit akarok mondani neki. Nem a vigyázás ténye volt a fontos, hanem a vízióm, a félelem, a depresszióm a szorongásom vagy a nem tudom mim.

okt. 28. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert azokat, amik benned voltak, sosem kezelted, nem dolgoztad fel...

Mik pontosan ezek a múltbeli traumák, amik mind a mai napig feldolgozatlanok?

Ha gondolod, írd meg, akár itt, vagy ha túl bizalmas neked, akár üzenetben.

okt. 28. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

Ez durva hallucinació. Vízió.

Menj orvoshoz.

okt. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!