Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt a legdurvább tünet...

Mi volt a legdurvább tünet amiről késöbb kiderült hogy a szorongás okozta?

Figyelt kérdés
okt. 28. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Minden pozitív gondolkodás vagy életmód stresszhez majd betegséghez vezet! Gondolkodj negatívan, még akkor is ha kiderül hogy halálos betegségben szenvedsz. :) Soha, ne add fel.. legyél önmagad és felejtsd el a gondjaidat. A haláltól pedig sose félj, mert az egy új élet kezdete! Természetesen nem arra értem hogy megold vele a problémádat, hanem az a célom hogy éld ki EZT az életed amit most kaptál. És ha jókisfiú leszel akkor jobb életet kaphatsz majd a következő életedben.

nem kell minden sz@rság miatt parázni és stresszelni. :) 26/L

okt. 28. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi a jó tanácsot, bár érdemben nem a kérdésre válaszoltál! ;(
okt. 28. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Dr. Petra rendel!

Most soroljam fel a betegésgeket, és tüneteket hogy még életuntabb életet élj?? :)

Nem, nem fogom elvenni sem a te, sem más életkedvét ezzel. Azt tedd amit leírtam fentebb, és nem lesz szomorkodás.. és hisztizés! 26/L :)

okt. 28. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem kell. Elég annyi ha nem kommentelsz olyanhoz amihez nem tudsz hasznosat hozzászólni! Köszi!! :)
okt. 28. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Nekem a teljes érzelmi kiégés. Nem tudok boldog lenni, nem tudok szeretni, csak vagyok és játszom a szerepem. Mintha már nem is én lennék, annyira üres vagyok belül.
okt. 28. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem feltétlenül derül ki. Nálam erős szorongás vezetett már depresszióhoz, fogytam 8 kilót, nem tudtam aludni. Ezek egyértelmű összefüggések voltak, de lehet, hogy volt pár apróbb dolog is, amit nem kötöttem össze vele
okt. 28. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
B@zd meg akkor! Éljél sresszben és fulladj bele! Idióta.. Ennyi hülyét ami itt van, jobb is hogy törlöm magam a picsába!
nov. 8. 11:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van dr petra???
nov. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!