Van olyan transgender - átoperált nőből férfi vagy fordítva - aki a műtét után megbánta?

válasza:

válasza:Van olyan és nem is kevés.
Szerintem már eleve akkor változás ez, annyira nehéz hogy az lenne a meglepő ha a nagy többség már transz nőként/férfiként boldog, kiegyensúlyozott életet tudna élni.
Ugyanakkor nem tudom, hogy ez mit keres politikában.
Volt ilyen eset úgy emlékszem, bár hirtelen nem találtam most semmit róla.
Amúgy ezen személyeknek a száma elhanyagolható azokhoz képest, akik azért ölik meg magukat,mert nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel.
Miért fontos ez szerinted?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:8-asnak hatalmas zöld ment.
A fiatalkori nemi identitászavar (BNO F64.20) NEM ÖSSZETÉVESZTENDŐ a felnőtt nemi identitászavar (BNO F64.00) BETEGSÉGGEL.
F64.2-ek óriási többsége vagy játékból csinálta, vagy kinövi, vagy internetfüggő, akinek beje lesz az pedig 99%-ban egyszerűen b*i lesz, nem pediglen transzi.
Annak ellenére, hogy a transzik gyerekkoruktól azok (magyarul, tudja, hogy valami baja van de nem érti, hogy mi).
Épp ezért F64.2 gyógyszeresen és műtéti úton NEM kezelendő.
Annak ellenére, hogy a pubertásblokkolók hatása "visszafordítható" páciens viszont elvesztette a kamaszkorát, plusz-minusz pár évet és emiatt traumatizált lesz.
(Ha meg tényleg transzi, akkor nyer max 1-2 évet hitelességben ahhoz képest hogyha 19-20 évesen kezdte volna a hormont.)
Az hogy egy transzi megbánja, ahogy 2-es írta inkább jóval a műtétek előtt jellemző (amikor hormonozik, akár évekig is, de műtétet nem akar).
Kapcsolódó kérdések:
Hiszen ez egy újabb lépés a vágyott tökéletes világotok felé.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!