Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Napok óta ferdén látom az egyenes vonalakat, és az ilyen tárgyakat. Voltam szemészeten, sürgősségin de semmit nem találtak. Viszont ezt nem bírom tovább. Felhívtam a pszichiátriai gondozót, nem akarnak fogadni hétfőig, addig még nem bírom. Ja és dolgozni is kell. A Szent Imre kórházban lepattintanak, hogy menjek a gondozóba. Ott még fordítva. Mit csináljak hol kérjek segitséget?
okt. 30. 11:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért egy ilyen tünetet komolyan kell venni. Nehogy súlyosbodjon. Bár úgy látom a megelőzés az egészségügyben nincs. Viszont szeretnék egy pszichiáter megvizsgálna. Hogyan lehet ezt kivitelezni?
okt. 30. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz.
okt. 30. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha nem fogadnak? Voltam szemészeten és sürgősségin is
okt. 30. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Neurológiára menj! Magánban beutaló se kell
okt. 30. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a sürgősségin megvizsgáltak és minden ok, akkor nincs akut teendő, nincs olyan probléma, ami gyorsan súlyosbodna vagy életet veszélyeztetne.

Egyébként miért azt akarod, hogy pszichiáter szakorvos vizsgáljon? Pszichiátriai gondozott vagy?

Ez a tünet sokkal inkább neurológiai tünet. Akkor válik pszichiáteri kompetenciává, ha neurológus is és szemész is negatív vizsgálatot végez.

okt. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!