Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Napok óta ferdén látom az egyenes vonalakat, és az ilyen tárgyakat. Voltam szemészeten, sürgősségin de semmit nem találtak. Viszont ezt nem bírom tovább. Felhívtam a pszichiátriai gondozót, nem akarnak fogadni hétfőig, addig még nem bírom. Ja és dolgozni is kell. A Szent Imre kórházban lepattintanak, hogy menjek a gondozóba. Ott még fordítva. Mit csináljak hol kérjek segitséget?okt. 30. 11:53
1/5 A kérdező kommentje:
Azért egy ilyen tünetet komolyan kell venni. Nehogy súlyosbodjon. Bár úgy látom a megelőzés az egészségügyben nincs. Viszont szeretnék egy pszichiáter megvizsgálna. Hogyan lehet ezt kivitelezni?
okt. 30. 11:56
3/5 A kérdező kommentje:
De ha nem fogadnak? Voltam szemészeten és sürgősségin is
okt. 30. 12:22
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Neurológiára menj! Magánban beutaló se kell
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha a sürgősségin megvizsgáltak és minden ok, akkor nincs akut teendő, nincs olyan probléma, ami gyorsan súlyosbodna vagy életet veszélyeztetne.
Egyébként miért azt akarod, hogy pszichiáter szakorvos vizsgáljon? Pszichiátriai gondozott vagy?
Ez a tünet sokkal inkább neurológiai tünet. Akkor válik pszichiáteri kompetenciává, ha neurológus is és szemész is negatív vizsgálatot végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!