Alkohol és egyéb drogok abbahagyasa után megmarad a mentális rosszullét?

válasza:Alkoholról tudok nyilatkozni. Elég sokáig éreztem a tipikus tüneteket,remegés,jön az ivás ideje,nem iszom,frusztrált leszek,szo szerint rosszul,stb.
Közhely de az ember mindig alkoholista marad,csak X napig józan. Nem véletlenül van az,hogy "Józsi vagyok 872 napja nem iszom"
Nyilván aki tényleg alkoholista.
Egy idő után jobb lesz,én egy hét nem ivás után éreztem,két hét után szunt meg teljesen. Igazán extrém ivó sosem voltam,nekem nem befolyásolta az életem,el tudtam.lanti a munkám,nem volt velem sosem társadalmi szempontból gond.
Valahol olvastam hogy minden függőség egy hét alatt meggyogyithari lenne,ha az illető valahogy kibirna és sosem esne vissza.
Voltam édesség függő is,arra is igaz volt ez.
De drogot sosem próbáltam és mint írtam az az igazi hard alkesz sem voltam. De azért az voltam. És tudom,bármikor visszaeshetek ha nem figyelek.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!