Ha felnőttkorban derül ki az autizmus,azzal mit lehet kezdeni?
37 éves nő vagyok.
Kislanyomat sokáig vittem fejlesztésre bizonyos dolgok miatt,és úgy néz ki, ő talán rendben van. Viszont az idő alatt én elkezdtem jobban utánajárni az autizmusnak és ez velem kapcsolatban rengeteg mindent megmagyarazna az egész eddigi eletemben és önmagammal kapcsolatban
Több online tesztet is töltöttem ki,mind magas rizikóba sorolt be. És minimum szenzoros is vagyok. Anélkül,hogy bő lére ereszteném,azt szeretném megkérdezni,hogy van-e értelme kivizsgáltatni ezt,mert hogy ha igaz,és tényleg az vagyok,van e valamilyen segítség is,terápia,akármi,vagy csak egy diagnózis,és kész?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6-os, hat en egesz eletemben kuszkodtem, bar nem tudom pontosan mi bajom van, nem volt eddig lehetosegem kideriteni, de lehetne akar autizmus is.
Ez nem ennyire egyszeru, ha eddig nem derult ki, akkor nincs nagy baj.
Olyan tekintetben nincs persze, hogy tudok magamrol gondoskodni, nem szorulok fizikai segitsegre, de egyebkent meg egy roncs vagyok. :D
Ez nem ennyire fekete-feher.

válasza:7
Mert ha azt monják hogy most ez xy az min segít? Az autizmust nem lehet gyógyítani, kezelni. Gyerekként lehet fejleszteni de felnőttkorban ez már bukó. Aki magasan funkcionál minimális önismerettel vígan elvan papír meg facebookra feltöltött like vadász diagnózisok nélkül is. 😘

válasza:"Leszázalékoltathatod magad"
autizmussal NEM százalékolnak le senkit!
Mondjuk jó lenne ha tényleg olyan írna ide,aki ért is hozzá. Nem vélemények érdekelnek olyanoktól,akik nem is érintettek,hanem tények olyanoktól,akik képben vannak.
Nem lehet nyolc órában dolgozni? Ezt erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!