Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehetne jobb a közérzete...

Mitől lehetne jobb a közérzetem ebben az undorító, hideg borús időben?

Figyelt kérdés
Annyira hiányzik a nyár :(

nov. 14. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem ez a nyirkos, ködös idő a kedvencem. Nagyon szeretem!
nov. 14. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Én például ha hazamegyek egy fél házi szilvával jutalmazom magamat.
nov. 14. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Kimégy megfelelöen felöltözve és kirándulsz egy nagyot
nov. 14. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

#1-es Nem tudom miért lett lepontozva. Én is imádom ezt a ködös, nyirkos időt. A nyári, izzadós 40 fokot, mikor már annyira meleg van, hogy a bőrödet levakarnád, nagyon utálom.

Kuckózz be egy jó könyvvel, vagy jó fimmel, igyál teát/forrócsokit/kakaót.

Én imádok "kuckózni".

nov. 14. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Ilyenkor már lehet korizni menni, forralt bort inni, megvenni a karácsonyi ajándékokat, szaunázni menni. Vagy akár csak venni egy jó könyvet és a meleg szobában a fotelben végig olvasni. De még akár valamilyen új számítógépes játékot is ki lehet próbálni ilyenkor, az is nagyon le tudja kötni az embert. Szóval elég sok mindent ki lehet azért találni.
nov. 14. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is hiányzik a nyár. Én utálom a borús időt. Ilyenkor eljárok szoliba, iszok egy jó kávét, beszélgetek emberekkel, szexelek. Játszok társast a családdal. Egy jó film nézése közben iszok egy pohár bort. Állást keresek azt várom a nyarat. Már a márciusnak is örülnék. És tornázni is szoktam.
nov. 14. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Csinald, amit a finnek: tedd az otthonodat kellemesen hivogatova, gyertyak, elenk szinu szep textilek, sok vilagos felulet

menj ki setalni, sport celbol, gyorsan gyalogolj, hogy kimelegedj, ha van a kornyeken egy park vagy kis erdo (tarsakkal, ha egyedul nem biztonsagos), nem kell sokaig, 10-20 perc eleg

fekudj le hamarabb, ha tudsz aludni, vagy olvass

a finnek mar november elejetol varjak a karacsonyt, pedig naluk atlag napi 2 oraval kevesebb ideig van vilagos

es foleg: ne korhold magadat amiatt, hogy rossz a kedved

nyugodtan hianyozhat a nyar!

nov. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!