Súlyos traumákkal küzdő szorongásos depressziós, elmebeteg bántalmazó rokonokkal rendelkező embernek mégis mit mondanak a “szakemberek”, hogy miért akarja ezt az egészet tovább csinálni?
Miközben a hajléktalanság is fenyegeti, mert nincs is saját lakásuk, ő meg csökkentett munkaképességű?
Most vagyok túl egy súlyos rohamom, a nyugatató bár a pánikrohamokat csökkenti, de előhoz súlyos traumákat és sokkal idegesebb vagyok mint előtte.
Nem tudok dolgozni, nem tudom hol tudnának segiteni, csak nézem ahogy megy a gyári munka körülöttem, amitől nagyjából öklendeni tudnék.
Semmi más nincs a fejemben, csak az hogy legyen már ennek vége.
A legtöbb ember ha csak meghallanná, hogy mit leművel az egyik rokonom, már amiatt fél nap múlva fejbelőné magát.
A grandiózus mártír nárcisztikus mintaszobra lehetne.
Közben több ember emléke is visszajön, akik nagyon súlyosan ártottak nekem és semmi bajuk nem lett belőle
Én meg itt vagyok itthon, bőgve.
Az ilyen embernek miért kell itt maradni szenvedni?
A sok mentálisan egészséges embernek halvány fingja nincs hogy egy ilyen beteg nyomorultnak mint én min kel keresztül mennie.
Sem barátom, sem barátaim, sem testvérem nincs.
Évek óta nem beszéltem senkivel
Az egyetlen pici “jó” az életemben hogy van net és így le tudom foglalni magam
Ráadásul ha tudok majd gyári munkát vállalni, akkor 2 rokonom is élvezkedni fog rajtam, hogy nekem is szarul megy már...
Mi a szarnak kell így élni?

válasza:Nem éri meg?
Mert itt lenni megéri?
Szenvedni minden nap?

válasza:Sem barátom, sem barátaim, sem testvérem nincs.
Évek óta nem beszéltem senkivel
Meeeeeeeeeeeeeeeert elmaaaaarsz miiiiiiiiiindenkit magadtól!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. 25 éves nő vagyok, borderline személyiségzavarral, illetve kevert szorongásos depresszióval. Állapotromlás miatt, most már fél éve szedek esténként 30 mg yarocent, illetve 50 mg kventiaxot. Utóbbit nappalra is szedtem, viszont az estieket is szeretném...
Menopauza már elkezdődött nálam. Nagyon sok idő után áprilisban megint menstruáltam. Azóta semmi. Irtó depressziós vagyok sajnos. Felteszem, hogy a menopauza csak ront a helyzeten. Van valaki hasonló helyzetben? Vagy aki tényleg nem menstruál már: jobb lett a helyzet?
Mi az a kevert szorongásos és depressziós zavar? És az nekem jó vagy nem? És azt mivel, és hogyan gyógyítják? Milyen gyógyszerrel kezelik? Csak mert a házi orvosom, kevert szorongásos és depressziós zavar tünet alapján küld pszichiáterhez.
Most voltam elöször. Kevert szorongásos depressziót állapított meg. Gyerekkoromtól kezdve fent állt a szorongás. A szúleim nem igazán vették komolyan a betegségemet. Az osztályközösségekbe (általános, gimnázium) dem tudtam beilleszkedni. Mindig fura, különc voltam. A...
Hogy eléggé éjjel-nappal szinte nyűgös az ember!? Feszélyezett és feszült is!?
F4120 (kevert szorongásos depressziós zavar) F3120 (Bipoláris zavar, pszichotikus tünetekkel) A lányom 16 éves es egy éve járunk szakemberekhez, töltött is bent egy hetet a zárt osztályon, megszakadt a szívem.. Olvastam és hallottam már rémségeket a bipolárisról,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!