Szedett valaki Escitilt vagy Scippát?
Figyelt kérdés
Mire szedtétek? Hány nap után segített? Szedtetek hozzá benzót?dec. 15. 15:01
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Szedtem Escitilt. 1.5 szemig emelte a doki. Mást nem szedtem.
Súlyos depresszióm van öngyilkossági késztetéssel. Kb 3 éve.
Előzménye a mindenfajta bántalmazás,ami csak a szakkönyvekben előfordulhat.
Nem szedtem/,szedek mellé semmit.
(Jelenleg Brintellixet szedek 10mg-ot. Esténként,csak ezt.)
Az Escitil olyan mértékben kiütött,hogy muszáj voltunk lecserélni a dokival.
A parkban csukott szemmel sétáltam tőle 😆😆😆. Mint egy drogos.
Hozzáteszem, hogy eddig nem nagyon szedtem semmilyen gyógyszert. Én nem vagyok ezekhez hozzászokva. Alkohol cigi drog nuku. Soha.
Mi az a benzó? Azt se tudom pl. Nyugtatót soha nem vettem be,és nem is fogok. Kizárt.
2/3 anonim válasza:
Scippat szedtem kozel egy evig. Nekem honapok utan hasznalt valamit, de hozzateszem, hogy szerotonin szindromam lett tole, a pszichiater egyaltalan nem vett komolyan. Lazas voltam, remegtem, pupillatagulatom volt, a szorongasomat meginkbb felnyomta, folyton izzadtam es hanytam tole. Soha tobbet. Sokkal tobbet er egy CBT terapia vagy klinikai szakpszichologus. A CBT visszaadta az eletemet konkretan, a gyogyszer nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!