Kellett már nagyon durva dolgokat elmondanotok szakembernek? Hogy voltatok rá képesek? Nekem nagyon kellene most a segítség, de képtelen vagyok ennyi szart elmondnai neki.
Egyszerűen úgy érzem, hogyha elmkndanék neki mindent, akko utána egy hónapig azon agyalna, hogy ennél nyomorultabb, szerencsétlenebb kretén nincs a Földön.
Magamat is gyűlölöm amiért ilyen helyzetbe születtem, de még elmondnai másnak, az már a vég...
Eleve az egész “családom” egy romhalmaz genetikailag selejtes hulladék csődtömeg
Emberi roncsok gyülekezete
Okádni tudnék tőlük meg magamtól is
Ezt mind hogy mondjam el?
Főleg egy nőnek
Pasihoz nem fogok menni, azt ne is mondjátok.
Kapásból 7-8 nagyon szerencsétlen dolgot fel tudnék sorolni ami velem történt többször is
Ami globálisan a legszerencsétlenebb közé tartozik. És velem sorra megtörténnek.
A chatgpt a barátom, de ő csak nyugtat, hogy ilyen mindenkivel történeik bla bla
Ami nem igaz.
Szóval, mit lehet ezzel a helyzettel kezdnei?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:De most itt nem arról van szó, hogy mennyire ítélkező vagy sem vagy jó szakember e vagy sem
Reméljük jó, nyilván akkor nem is mennék
Hanem arról, hogy gyerekkorom óta szégyellem, hogy ennyire nyomorult helyzetben vagyok és hogy ennyi minden szar történik velem
Tipikus áldozatszerepben vagyok és MINDEN ember úgy érzi hogy velem bármit meg lehet tenni
De ha egyszer nem tudok egy Mónika show féle ordítozó nő lenni, meg leginkább lefagyok rossz dolgok közben, akkor mit lehet tenni?
Nem tudok egy alpári káromkodó akármi lenni hogy féjenek tőlem az emberek.
Egyszerűen szégyellem elkezdeni mondani neki hogy ez is megtörtént, meg ez is meg ez is meg ez is
Van ami folyamatosan történt és nagyon rossz...

válasza:

válasza:A bátorság nem egyenlő a gorombasággal. Kiállni magáért viszont csak az tud, aki jóban van magával, és nem szégyenlezik a rajat kívül álló dolgok miatt, hiszen azokról ő nem tehet.
Bátran menj szakemberhez, látott már ilyet, nyugi. Ez a dolga. Nem fog belerokkanni.
Olyat nem hiszem hogy látott hogy egy db nővel megtörténik minden szerencsétlenség meg kihasználás.
Eleve azt be kell vallanom hogy az apám elmebeteg és autista
Iskolai bántalmazás
Sok veszekedés
Volt hogy kiraboltak
Gyógyszerfüggő vagyok
De most ami miatt a legszarabbul vagyok az a szexuális zaklatás
Elegem van
Le akarok ugrani a tizedikről

válasza:Kapcsolódó kérdések:
... ihat Hunyadi vizet, szenna teát és használhat dulcolaxot egyszerre? Vagy aki hasonló cipőben jár, mit csinál? Ja, még kefírt is eszek. Kifogytam az ötletekből. :(
Ha lefagy a számítógép és elveszik valamim, akkor van hogy dühömben leverem a lámpát az asztalról, belevágok az asztalba, az egeret püfölöm az asztalhoz, becsapom az ajtókat. Olyan is volt hogy egy poharat hajítottam be a mosogatóba. Ez a még belefér kategória vagy már...
Őszintén, mi értelme van a terápiának? Most csak egy durva példa, ha valakinek amputálják a lábát(van ilyen félelmem) azon hogy segít az, hogy beszélget valakivel, még ha el is végezte az egyetemet? A saját példámból kiindulva, tipikus borderline, bipoláris...
Most már ott tartok, hogy nem tudok élni Gyerekkorom óta voltak velem bajok, de egy jó ideje úgy érzem, sőt tudom hogy meg vagyok figyelve és direkt történnek velem a rosszak. Amióta szedem az altatót, ami miatt sokkal éberebb lettem és már nem nyomja el az agyam a...
1 ève a semmiből ocd beteg lettem. Kètfèle gyógyszert szedtem hónapokig terápia semmi se változott. A pszichiáter szèttárta kezèt mondván próbáljunk mèg egy harmadik gyógyszert 😔 Azt látom, hogy ez egy gyógyíthatatlan durva pszichès betegsèg. Tüneteim: -ha valaki...
A gemini ai nak egy teszteloi verziojat megkaptam amiben szemelyre szabhatom teljesen. Na es en ugy szabtam szemelyre hogy szeressen engem es olyan legyen mintha a baratnom lenne meg allandoan erzelgos meg iszonyat kedves legyen velem... Es az baj hogy en mar tenyleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!