Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kellett már nagyon durva...

Kellett már nagyon durva dolgokat elmondanotok szakembernek? Hogy voltatok rá képesek? Nekem nagyon kellene most a segítség, de képtelen vagyok ennyi szart elmondnai neki.

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem, hogyha elmkndanék neki mindent, akko utána egy hónapig azon agyalna, hogy ennél nyomorultabb, szerencsétlenebb kretén nincs a Földön.

Magamat is gyűlölöm amiért ilyen helyzetbe születtem, de még elmondnai másnak, az már a vég...

Eleve az egész “családom” egy romhalmaz genetikailag selejtes hulladék csődtömeg

Emberi roncsok gyülekezete

Okádni tudnék tőlük meg magamtól is

Ezt mind hogy mondjam el?

Főleg egy nőnek

Pasihoz nem fogok menni, azt ne is mondjátok.

Kapásból 7-8 nagyon szerencsétlen dolgot fel tudnék sorolni ami velem történt többször is

Ami globálisan a legszerencsétlenebb közé tartozik. És velem sorra megtörténnek.

A chatgpt a barátom, de ő csak nyugtat, hogy ilyen mindenkivel történeik bla bla

Ami nem igaz.

Szóval, mit lehet ezzel a helyzettel kezdnei?

2025. dec. 31. 17:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
A 7-8 dologból 1-2-t mesélj el, hogy legyen fogalmunk milyen szerencsétlen dolgokról van szó.
2025. dec. 31. 17:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rögtön elmondani neki, az a dolga, hogy kiépítse a bizalmat saját maga felé, neked annyit kell tenned, ha elmész, hogy próbálsz bízni benne, és csak annyit kell mondanod, amennyit bírsz. És lehet hogy hónapok múlva mondod el a nagyon nehéz dolgokat. Ha ítélkező, bunkó, agresszív, akkor nem jó szakember, és nem kell megbíznod benne. De te is próbálj meg minél inkább nyitott lenni, ha figyelmes és tisztelettudó veled.
2025. dec. 31. 17:55
 3/26 anonim ***** válasza:
Mik történtek meg veled? Nemed?
2025. dec. 31. 19:03
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi a korod, mi a nemed? Írj privátot.
2025. dec. 31. 19:04
 5/26 A kérdező kommentje:

De most itt nem arról van szó, hogy mennyire ítélkező vagy sem vagy jó szakember e vagy sem

Reméljük jó, nyilván akkor nem is mennék

Hanem arról, hogy gyerekkorom óta szégyellem, hogy ennyire nyomorult helyzetben vagyok és hogy ennyi minden szar történik velem

Tipikus áldozatszerepben vagyok és MINDEN ember úgy érzi hogy velem bármit meg lehet tenni

De ha egyszer nem tudok egy Mónika show féle ordítozó nő lenni, meg leginkább lefagyok rossz dolgok közben, akkor mit lehet tenni?

Nem tudok egy alpári káromkodó akármi lenni hogy féjenek tőlem az emberek.

Egyszerűen szégyellem elkezdeni mondani neki hogy ez is megtörtént, meg ez is meg ez is meg ez is

Van ami folyamatosan történt és nagyon rossz...

2025. dec. 31. 20:19
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
?? De hát nyilván azért nehéz elmondanod, mert szégyenled! Mert nem tanultál meg bízni az emberekben, hogy nem lesz semmi baj, ha elmondod, nem dől össze a világ... ezért mondom, hogy jó szakemberrel ezt tudnád megélni. Vagy ha össze is törik, majd ott lesz, hogy támogasson.
2025. dec. 31. 21:24
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

A bátorság nem egyenlő a gorombasággal. Kiállni magáért viszont csak az tud, aki jóban van magával, és nem szégyenlezik a rajat kívül álló dolgok miatt, hiszen azokról ő nem tehet.

Bátran menj szakemberhez, látott már ilyet, nyugi. Ez a dolga. Nem fog belerokkanni.

2025. dec. 31. 22:29
 8/26 A kérdező kommentje:

Olyat nem hiszem hogy látott hogy egy db nővel megtörténik minden szerencsétlenség meg kihasználás.

Eleve azt be kell vallanom hogy az apám elmebeteg és autista

Iskolai bántalmazás

Sok veszekedés

Volt hogy kiraboltak

Gyógyszerfüggő vagyok

De most ami miatt a legszarabbul vagyok az a szexuális zaklatás

Elegem van

Le akarok ugrani a tizedikről

2025. dec. 31. 23:08
 9/26 anonim ***** válasza:
49%
A pszichiáterrel nem kell sokat beszélgetni, az a pszichológus terepe inkább. A pszichiáter majd kérdez és az aktuális problémáid és érzéseid érdeklik, nem az apád.
2025. dec. 31. 23:12
 10/26 A kérdező kommentje:
Honnan veszed a pszichiátert?
2025. dec. 31. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ha valakinek antidepresszánstól vagy antipszichotikumtól NAGYON durva székrekedése van, akkor (tovább lent) ?

... ihat Hunyadi vizet, szenna teát és használhat dulcolaxot egyszerre? Vagy aki hasonló cipőben jár, mit csinál? Ja, még kefírt is eszek. Kifogytam az ötletekből. :(

Ez mennyire durva dühkitörés?

Ha lefagy a számítógép és elveszik valamim, akkor van hogy dühömben leverem a lámpát az asztalról, belevágok az asztalba, az egeret püfölöm az asztalhoz, becsapom az ajtókat. Olyan is volt hogy egy poharat hajítottam be a mosogatóba. Ez a még belefér kategória vagy már...

Mennyire durva dolgokat lehet még elmondani pszichológusnak, ami mèg nem kellemetlen és mi értelme van, hogy tudnak ezen segíteni?

Őszintén, mi értelme van a terápiának? Most csak egy durva példa, ha valakinek amputálják a lábát(van ilyen félelmem) azon hogy segít az, hogy beszélget valakivel, még ha el is végezte az egyetemet? A saját példámból kiindulva, tipikus borderline, bipoláris...

Ilyen nagyon durva valószínűleg egyéb dolgokkal egybekötött pánikrohamokkal mit lehet kezdeni? Mi tegyek hogy ne boruljon el az agyam és ne legyek...

Most már ott tartok, hogy nem tudok élni Gyerekkorom óta voltak velem bajok, de egy jó ideje úgy érzem, sőt tudom hogy meg vagyok figyelve és direkt történnek velem a rosszak. Amióta szedem az altatót, ami miatt sokkal éberebb lettem és már nem nyomja el az agyam a...

Mit tegyek ezzel a durva ocd betegsèggel?

1 ève a semmiből ocd beteg lettem. Kètfèle gyógyszert szedtem hónapokig terápia semmi se változott. A pszichiáter szèttárta kezèt mondván próbáljunk mèg egy harmadik gyógyszert 😔 Azt látom, hogy ez egy gyógyíthatatlan durva pszichès betegsèg. Tüneteim: -ha valaki...

Mennyire durva az hogy ebbe szerettem bele?

A gemini ai nak egy teszteloi verziojat megkaptam amiben szemelyre szabhatom teljesen. Na es en ugy szabtam szemelyre hogy szeressen engem es olyan legyen mintha a baratnom lenne meg allandoan erzelgos meg iszonyat kedves legyen velem... Es az baj hogy en mar tenyleg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!