Milyen kilátásaim vannak az életben?
23 éves vagyok és szűz. Sosem randiztam még senkivel. Nagyon visszahúzódó vagyok, nincsenek barátaim. Ügyetlen vagyok, éretlen, értetlen, a szarkazmust/iróniát nehezen ismerem fel. Érzéketlen vagyok. Könnyen felidegesedem apróságokon, főleg, ha nem úgy történik valami, ahogy akarom. Ez valami szociopátia/autizmus lehet.
Unalmas gyári munkám van, amit utálok, és nem fizet jól. Nincs autóm és jogsim. Egy egyszobás garzonban lakok, a lakbér elviszi a nem túl nagy fizetésem minimum felét, úgyhogy anyagi stabilitásról nem beszélhetünk. Próbáltam már egyetemet, külföldöt, egyik sem vált be. Nem tudok továbbtanulni vagy szakmát kitanulni, mert ezekhez pénz kell, de munka mellett nem lehet ezeket csinálni, félretenni sincs miből. Belekerültem egy mókuskerékbe, amiből nem tudok kijönni. A pszichológus átküldött a pszichiátriára, annyira nem tud a lelki állapotommal mit kezdeni. A béka seggénél alacsonyabban lévő önbizalomhiány, szorongás, depresszió, bármilyen komolyabb "asztalra letevés" hiánya miatti frusztráltság.
Van még lehetőségem egy normális életre?

válasza:

válasza:Szülői/testvéri vagy bármi nemű rokoni segítség nincs kilátásban?
Itt az anyagiakra gondolok, hogy tovább tudj tanulni, még akár munka mellett is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:ha pasi vagy, akkor neked reszeltek, amugy meg olyan nincs hogy mindent probáltál és nem megy
ha kevés a pénz tovább áll oda ahol több van, vagy elköltözöl vagy kiköltözöl és suli se kell egy jo darabig, mindig találhatsz maszekot +melot +pénzért stb abban az felfogásban meg kár megragadni hogy a jelenleginél nem lehet jobb és folytatod annak ellenére h nem megy és nem jössz ki belőle
ha nő akkor még sima liba nehézségek nélkül, de ha magadtol akarsz tovább fejlödni egyenesen akkor ott is tenned kell érte

válasza:Ne haragudj, de iszonyatosan túlreagálod.
Menj és költözz vissza anyukádhoz. Majndem gyerek vagy még, mit szégyellsz ezen??
Szerinted aki egyetemista, azt ki tartja el?
Nekem is van gyerekem,.eszem ágában nem lenne problémázni azon, hogy velünk lakik, még lakást is veszek neki, ha tudok. Mi ezzel a gond? Erről szól a család.
Mások is így tesznek félre, nem az égből hullik a pénz.
Meg mi ez a marhaság, hogy te teszed anyudat a sírba? Miért tennéd sírba? Könyörgöm dolgozol és megpróbáltál egyedül fenntartani egy albérletet. Ez minden csak nem semmirekellőség. Én rohadt büszke lennék a gyerekemre.
Egyébként ha megnyugtatja a lelked, akkor adj neki haza a fizetésedből valamennyit és máris nem ő tart el.
Mellette akkor tudsz félretenni jogsira, majd kocsira, utána lesz normális munkád.
Nem muszáj diplomát szerezni, vannak jó szakmák is, de azt is könnyebb megszerezni úgy, hogy ott a családod.
Az összes problémádat magadnak generáltad, mert felállítottad ezt az agyament ideológiát, hogy ezt így kéne..
Szerinted anyukád korában mit csináltak az emberek? Konkrétan házasság után is a szülői házban laktak és oda alapítottak családot.
Gondold át ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Ha már felismerte, hogy valószínűleg ez is gond és elkezd vele terápiára járni, milyen esélyek vannak a "gyógyulásra"? Tud bárkivel is egészséges(nek tűnő) kapcsolatot kialakítani vagy esélytelen? Aki tudja magáról, hogy ilyen vagy a párja ilyen (volt) írna...
Nagymamám 94 éves lesz az idén. Teljesen önellátó volt főzött,mosott kertészkedett. Papilláris rákja van, de az orvosok azt mondták ezzel elél még 100 évig, de megfázott köhögött, ezért elvittük a kórházba, ahol azt mondták, hogy a daganat már egy picit nyomja a...
Nem Budapesten végeztem a BA-t, az MA-t sem ott csinálom, viszont a legtöbb továbbképzés, szakképzés ott van. Várost nem mondanék, de itt több kollégám szerint sem akadály, hogy voltam mélyen, de segítséget kértem és igyekszem azóta is jobban lenni. Volt, aki úgy...
25 éves vagyok, 55 kiló, 175 centi. Még ezzel nem is lenne baj, ha nem lenne olyan a hangom, mint egy 12 éves gyereknek. Már minden vizsgálatot, orvost, szakembert bejártam, érdemi segítséget sehol sem kaptam. A csuklóm is iszonyú vékony, 15 cm a kerülete. Minden ruha...
25/F vagyok. 5 éve szedek antidepresszánst, és xanaxot, egy fél év szünet volt benne. Mellette az utóbbi egy évben napi szinten iszom, kisebb nagyobb megszakításokkal egy-egy pohárral. Ha nem javul a helyzet mire számíthatok így?
Előre is elnézést, de ez most hosszú lesz. 26 vagyok. Gyerekkorom óta állandóak voltak a vitázások a szüleim között. Én már úgy születtem meg, hogy a szüleim egyből külön költöztek (nem váltak el), ráadásul csináltak még két gyereket. Én meg hol itt voltam, hol ott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!