Elvehetik az engedélyem?
Sziasztok!
Bipoláris zavarom van, lassan három éve diagnosztizáltak. Óvónőnek tanulok, van hivatalos papírom arról hogy alkalmas vagyok a szakmára, fent voltam Pesten csináltatni.
Viszont mostanában kicsit rosszabb a helyzet és elakarok menni egy új pszichiáterhez mert szerintem már nem elég a gyógyszerem és nem is hat olyan jól. Én tudom hogy a munkámban ez egyáltalán nem korlátozna, nem jelentek veszélyt a gyerekekre imádom őket és nagyon szeretek velük lenni engem nagyon feltölt. Viszont attól félek hogyha én elmegyek a pszichiáterhez akkor azt valahogy látni fogja vagy az iskola vagy a gyakorlati hely és elveszik az engedélyem.
Valaki tudja hogy ez hogy működik? Tudtommal a pszichiátriai leletekhez nem tudnak csak úgy hozzáférni mint más orvosi leletekhez.
Nekem van több szaktársam aki nem is szólt a mentális állapotáról és valamelyik antidepresszánst is szed.

válasza:

válasza:A munkahelyed biztosan nem fér hozzá. Csak úgy egy főnök sem lát bele az eü dokumentációdba.
Az üzemorvost is az érdekli, hogy kezelve van-e, betartod-e a kezelést.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!