Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Semmi kedvem nincsen élni,...

Semmi kedvem nincsen élni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb 2 3 éve semmi kedvem nincsen élni. Nem az van hogy nincs motivációm hanem az, hogy annyi minden dolog van velem hogy egyszerűen nem tudom úgy élni az életem ahogy akarom és nem tudom élvezni se, gondolok én itt a szív betegségre vagy sérvre és másik dologra is. Nem telik el úgy nap hogy ne félnék ezektől a dolgoktól és minden nap ilyenekre gondolok hogy "vajon ma lesz e valami bajom?" ráparázok és nem tudok nem rá gondolni, és ezzel csak egyre rosszabb lesz, szúródni szokott a szívem ha fizikai munkát végzek, de valamikor akkor is ha nem csinálok semmit. Ugyan ez van a sérvemmel is, nem tudok rendesen pl dolgozni mert ha emelni kell és megerőltetem magamat akkor elkezd fájni stb. Tudom van ezekre megoldás, de a megoldás után se lenne szerintem jobb mert ugyan úgy fent lennének ezek a problémák. 19 éves vagyok csak, és szó szerint minden nap rettegésben kell élnem ezek a dolgok miatt. 15 éves korom óta kezdődött el ez a szív szúródás dolog, tudom azóta már rég el kellett volna mennem szüleimmel kivizsgáltatni magam de egyszerűen félek az eredményektől. így vagyok a sérvemmel is, félek a műtéttől stb. Nem tudom hogy valaki más élt/él e át ilyen dolgokat mint én, de ha igen és ő megoldotta a problémáit, az miket tud mondani arról hogy hogyan érezte magát műtét után vagy azután hogy gyógyszereket szed stb?
márc. 3. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt a szép idő tessék elmenni sétálni minden nap. Tessék elmenni az orvoshoz, a sérv amennyiben becsípődik meghalhatsz.
márc. 3. 13:05
 2/5 anonim válasza:

Nézd, nekem is volt sérvem, megműtötték, azóta jól vagyok.

Sok bajom volt már, együtt kell élni vele.

Ne félj az életben a nehézségektől.

Nem kell supermennek lenni hozzá hogy szépen lassan megold olet

márc. 3. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 És hogyan volt a gyógyulásod? Azt olvastam hogy kb 1 2 hónap mire rendesen lehet mozogni, és az emeléssel/fizikai munkával mizu?
márc. 3. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Senkinek sincsen kedve, de ez a sorsunk
márc. 5. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem már 15 éve nincsen kedvem.Egy ufó vagyok.
márc. 5. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!