Szerintetek most már készen állok a wc-zésre?
Figyelt kérdés
5 éves koromban volt egy kis incidens én és a wc között. Amikor ráültem, hogy végezzem a dolgomat, megrepedt, és megvágta a fenekemet. Mondhatni, traumám volt. Azóta csak bilibe, vörökbe végzem a dolgomat. Csak a nagy dolgot végzem wc-n, hiszen a pisilésnél nem kell hozzáérnem, vagy ráülnöm.
Most 32 vagyok és van egy menyasszonyom, akinek még nem árultam el ezt a balesetemet, és hogy azóta óvakodom a wc-zéstől. Mit tegyek? Készen állok végre a wc-be kakálásra?
márc. 3. 16:32
1/8 A kérdező kommentje:
*az ülőke repedt meg, ha nem volt egyértelmű.
márc. 3. 16:32
2/8 A kérdező kommentje:
**a nagy dolgot nem végzem
márc. 3. 16:33
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Én estem már bele wc-be (nem vettem észre, hogy fel van hajtva az ülőke), de attól még nem szarok vödörbe.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Mielőtt elmondod a menyasszonynak a sztoridat, inkább még gyakorolnod kellene a szarást vonatok, pályaudvarok, lepukkantabb kocsmák vécéiben.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Én is bellestem egyszer egy vidéki pottyantóba gyerekkoromba. Ugyanúgy wc-zek. Te is készen állsz. Ha nagyon nem megy a menyasszonyod segít. WC-zzetek együtt. Majd az asszony rávezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!