Ezt hogyan dolgozzam fel magamban?

válasza:

válasza:Mennyi idős vagy?
Lehet, valami nem klappol a munkában, családban, pasik/csajok ügyében?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 gyermekem van. Az egyik ovis, középsős, a másik elsős. Kicsi faluban lakunk, én 15percnyire a szomszéd településen dolgozom. Míg ovisok voltak is zavart, hogy fél4kor végzek a munkáva, 3/4 4 fele értem oda értük. Akkor 3an ültek már csak benn. Az én 2 gyerekem...
Van egy baráti társaság, amiben nem voltam annyira benne, viszont nem zavart hogy ennyi szerepem van, néha jó volt odacsapódni, de ennyi. Aztán viszont lett egy új lány, aki a párjával jött egy találkozóra. Elég eseménytelen volt a találkozó, hamar el is mentem....
Ez az egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó életem ugyanígy telt el ugyanúgy ahogy most!!!
Igaz az idegeim is kikezdődtek lelki beteg is lettem jócskán meg van mindenféle pszichés zavarom és belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is pont emiatt a fogyatékos emberi létezésem mivoltom miatt Nagyon nehéz kibírni így vagy úgy életem végéig amíg csak élek és...
tisztelt felhasználók ez énnekem nagyon fáj,hogy magamra hagytak ilyen téren olyan nagyon engem.
Anorexiás voltam, de nem olyan súlyosan, mint a legtöbben, 168 cm/45 kg-ig mentem le Most felhíztam 53-ra, de megint elkezdtem fogyózni Jelenleg 50 kg-nál tartok, ez volt eredetileg a célom Egyszerűen bennem van ez a "kényszer" hogy nem állhatok meg legalább 45...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!