Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogyan dolgozzam fel...

Ezt hogyan dolgozzam fel magamban?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek utazni. Legutóbb Dániában voltam ahonnan hétfőn reggel értem haza. Visszaút előtt belázasodtam, alig voltam tudatomnál, épp hogy eljutottam a repülőig. Szerettem volna ha még több mindent láttam volna, szerettem volna nézelődni a reptéren és boldog lenni. Ezen nem tudom túltenni magam és borzalmas hogy ezzel nem tudok mit csinálni. Nem hogy nem élveztem a visszautalt de alig voltam tudatomnál
márc. 7. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
hmm?
márc. 7. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez most valami paródia?
márc. 7. 22:30
 3/5 GreenFlow ***** válasza:
0%
Nem szabad ezt ennyire tragikusan felfogni. Gondolj arra, hogy annak ellenére is haza tudtál jutni, hogy ennyire rosszul voltál. Ilyen állapotban ez önmagában is szerencsés dolog. Ettől még az ott töltött idő és az élmények nem lesznek értéktelenek. Inkább próbálj arra gondolni, hogy ott voltál, láttál egy másik országot, és ez már önmagában is egy jó élmény. Később pedig bármikor vissza is tudsz menni, ha szeretnél.
márc. 8. 02:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi idős vagy?

Lehet, valami nem klappol a munkában, családban, pasik/csajok ügyében?

márc. 8. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokás azt válaszolni, hogy irigylem a problémádat.....
márc. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Hogy dolgozzam fel magamban, hogy mindig az én gyerekeim az utolsók?

2 gyermekem van. Az egyik ovis, középsős, a másik elsős. Kicsi faluban lakunk, én 15percnyire a szomszéd településen dolgozom. Míg ovisok voltak is zavart, hogy fél4kor végzek a munkáva, 3/4 4 fele értem oda értük. Akkor 3an ültek már csak benn. Az én 2 gyerekem...

Hogy dolgozzam fel ezt magamban?

Van egy baráti társaság, amiben nem voltam annyira benne, viszont nem zavart hogy ennyi szerepem van, néha jó volt odacsapódni, de ennyi. Aztán viszont lett egy új lány, aki a párjával jött egy találkozóra. Elég eseménytelen volt a találkozó, hamar el is mentem....

Minden nagyon gyötör és tönkreteszi az egészségemet teljesen, hogy nem lehetett egy aránylag elégedett teljes értékű hús-vér emberi életem most ez...

Igaz az idegeim is kikezdődtek lelki beteg is lettem jócskán meg van mindenféle pszichés zavarom és belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is pont emiatt a fogyatékos emberi létezésem mivoltom miatt Nagyon nehéz kibírni így vagy úgy életem végéig amíg csak élek és...

Hogyan dolgozzam fel magamban, hogy nem térhetek vissza a régi súlyomhoz? 15/L

Anorexiás voltam, de nem olyan súlyosan, mint a legtöbben, 168 cm/45 kg-ig mentem le Most felhíztam 53-ra, de megint elkezdtem fogyózni Jelenleg 50 kg-nál tartok, ez volt eredetileg a célom Egyszerűen bennem van ez a "kényszer" hogy nem állhatok meg legalább 45...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!