Halálom után a magán pszichiáterem kiadja a rendőrségnek,amiket vele beszéltem?
Pl ha kutatják,hogy mi miatt haltam meg. Elmondja, elmondhatja a rendőrségnek az okot? Vagy köti az orvosi titoktartás?
Tényleg, az orvosi titoktartás mire terjed ki? Egyáltalán eljut a rendőrség a magán orvoshoz, ha ő semmilyen dokumentációt nem vezet rólam évek óta,csak gyógyszereket ír? Pl nem készít ambuláns lapot. Nincs rólam semmi.

válasza:Megkérlek, hogy inkább keress valamilyen segítséget. Ha nem segít a pszichológus, akkor keress egy másikat, vagy ott a kékvonal ha éppen nincs a közelben senki.
Rendbe tudsz jönni, és tudnak ebben segíteni neked, de ahhoz neked kell akarnod.
Jobbulj!
4 éve nem tudok helyre jönni. (Pszichológushoz nem járhatok, ha pszichiáterhez járok. Sajnos a pszichológus nem vállal párhuzamos terápiát. Pedig nagyon kellene.)
Ez már veszett fejsze nyele. Ha 4 év alatt nem múlt el, akkor már sose fog.
De szeretném,ha valaki válaszolna a fő kérdésre is.
Szóval halálom után a pszichiáter kiadja azokat a dolgokat,amiket vele beszéltem, vagy nem?
Ezek NEM MOST esedékes dolgok, de nagyon fontos lenne tudnom! Mert nem mindegy, hogy mit mondok el,és mit nem!

válasza:

válasza:Nem mindegy. Mert olyan dolgokról van szó, amiket nem szeretném,ha tudnának rólam.
Lehet,a dokinak se mondom el. Az a biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!