Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Halálom után a magán pszichiát...

Halálom után a magán pszichiáterem kiadja a rendőrségnek,amiket vele beszéltem?

Figyelt kérdés

Pl ha kutatják,hogy mi miatt haltam meg. Elmondja, elmondhatja a rendőrségnek az okot? Vagy köti az orvosi titoktartás?

Tényleg, az orvosi titoktartás mire terjed ki? Egyáltalán eljut a rendőrség a magán orvoshoz, ha ő semmilyen dokumentációt nem vezet rólam évek óta,csak gyógyszereket ír? Pl nem készít ambuláns lapot. Nincs rólam semmi.

tegnapelőtt 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mire készülsz?
tegnapelőtt 22:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Felmérem a terepet.
tegnapelőtt 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Megkérlek, hogy inkább keress valamilyen segítséget. Ha nem segít a pszichológus, akkor keress egy másikat, vagy ott a kékvonal ha éppen nincs a közelben senki.

Rendbe tudsz jönni, és tudnak ebben segíteni neked, de ahhoz neked kell akarnod.

Jobbulj!

tegnapelőtt 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:

4 éve nem tudok helyre jönni. (Pszichológushoz nem járhatok, ha pszichiáterhez járok. Sajnos a pszichológus nem vállal párhuzamos terápiát. Pedig nagyon kellene.)

Ez már veszett fejsze nyele. Ha 4 év alatt nem múlt el, akkor már sose fog.

De szeretném,ha valaki válaszolna a fő kérdésre is.

tegnapelőtt 23:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Szóval halálom után a pszichiáter kiadja azokat a dolgokat,amiket vele beszéltem, vagy nem?

Ezek NEM MOST esedékes dolgok, de nagyon fontos lenne tudnom! Mert nem mindegy, hogy mit mondok el,és mit nem!

tegnapelőtt 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Voltam öngyilkos, ne próbáld ki. Csodával határos módon megmentettek. Azóta boldog vagyok, pedig 25 évig a pszichêm poklában êltem, depresszió, kényszer, szorongás. Hiába szedtem gyógyszert. Aztán az öngyilkosság után pár hónappal ultimátumot adtam magamnak. Két napot, hogy ázértékeljek mindent, mert csak úgy élhettem tovább. Jézust is kértem, ha úgy gondolja segítsen. Nem tudom hogy, de elárasztottak az életitenlő gondolatok, mindennel kapcsolatban megnyugtató válaszok gondolati formában, fizikai erő. Pedig addig testileg, lelkileg haldokoltam. Nagyon kicsi adagban szedek gyógyszereket, lehet hogy anêlkül is jól lennék . De nem hagyom abba Pszichésen megnyugtat hogy szedem.
tegnapelőtt 23:29
 7/9 A kérdező kommentje:
A kérdésre senki se válaszol... :(
tegnapelőtt 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ha meghalsz, nem mindegy már? Amúgy szerintem a probléma lényegét kérhetik tőle, de regényt részletes besuámolóval nem. 6-os vagyok. Én is magánba járok.
tegnapelőtt 23:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem mindegy. Mert olyan dolgokról van szó, amiket nem szeretném,ha tudnának rólam.

Lehet,a dokinak se mondom el. Az a biztos.

tegnap 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!