Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez is egyfajta pánikbetegség?...

Ez is egyfajta pánikbetegség? Van rá gyógymód?

Figyelt kérdés
Alapvetően emberek között elvagyok, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban stb. nincs semmi problémám, még energizál is ha valakivel beszélgetek. Emberekkel összezárva pl. képzés, munkahely viszont jön a rosszullét: magas pulzus, enyhe szédülés, hideg veríték. Több tanfolyamot és egy próbanapot kellett otthagynom emiatt. Már voltam orvosnál pár éve, ő írt fel tablettákat. SSRI-tól nagyon rosszul lettem, a cariprazine meg elnyomott, egyiket se bírtam szedni. Próbáltam orvosi marihuánával a gyógyszert kiváltani, de nem használt semmit, csak a Xanax válik be, azt viszont beosztom nagyon indokolt esetre, mert nem akarok rászokni. Így ez tarthatatlan olyan sűrűn vagyok munkanélküli.

ápr. 17. 12:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom, pasi vagy...

Van rá gyógymód, de nem olyan hozzáállással, mint amivel te kezeled a helyzetet. Sokkal érettebbre kellene váltanod ahhoz, ha tényleg érdemben is tenni akarsz a gondjaid megszűnése érdekében.

ápr. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Pánikbeteg vagyok?

3 héttel ezelőtt rosszul lettem. Egyre nehezebben kaptam levegőt, és a vérnyomásom is az egekbe szökött. Bevitt a mentő, csináltak mellkasi ultrahangot, ekg-t, de mindent rendben találtak, feltételezhetően reflux miatt felírtak gyomornedv ellenálló tablettát. Picit...

Súlyos pánikbetegségre,szorongásra milyen gyógyszerek vannak?

Napi 1.5mg xanax nem sokat ér,ki hogyan gyógyult meg belőle?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!