Reagila 1.5mg és frontin 0.25mg gyogyszert szedek, tunetmentes vagyok, es frontint csak alvashoz szedem, meg adhatjak a jogsit?

válasza:

válasza:Pszichiátere és háziorvosa válogatja... Ha nem kérdez rá senki, Te ne firtasd, csak egyszerűen hosszabítasd meg.
Ha nem vagy leszázalékolva, akkor az esélyeid jobbak, ha le vagy, akkor rosszabbak.
Általában, ha a páciens nem fogadja el , hogy elveszik Tőle a jogsit, akkor a pszichiátrián alkalmassági tesztet iratnak vele, amely viszont nagyon nehéz. 500 kérdéses teszt, ott kell ülni egész délelőtt, több részből áll és kifejezetten tehát speciálisan a betegségre kitalált teszt, kérdés-sor. Tartalmaz pszichológiai, műveltségi, IQ, memória, stb kérdés-sorokat.
Sőt, mindezek ellenére szubjektív a teszt elbírálása, mert mindegy, hogy a teszt hogyan sikerül, ha akarják rossz eredményt hoznak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Szedett valaki Reagilát 4,5mg osat? Gondolat nélküliségre? Bevált?
Alapvetően emberek között elvagyok, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban stb. nincs semmi problémám, még energizál is ha valakivel beszélgetek. Emberekkel összezárva pl. képzés, munkahely viszont jön a rosszullét: magas pulzus, enyhe szédülés, hideg veríték. Több...
Romolhat a memória ez miatt?
F3300 Rekurrens (ismétlődő) depresszió, jelenleg enyhe depressziós epizód F6010 Szkizoid személyiségzavar F3180 Egyéb bipoláris affektív zavar F2320 Akut szkizofreniform pszichózis (pszichotikus zavar) F2300 Akut polimorf pszichotikus zavar (szkizofrénia tünetei...
Most váltok át a doki megbeszélésével olanzapinról reagilàra, állítólag nagyon jó fajta modern gyógyszer ,de olvastam több helyről hogy parkinzonizmust,vagy fokozott idegességet szorongást okozhat kezdetben.Kicsit tartok tőle ugyanis pont a durva szorongás és az miatti...
Hogyan lehetne megszüntetni a falási rohamot? Gyakran kell ennem. Gyógyszer előtt 70 kg voltam, most 110 kg. 1,5 mg-ot szedek. Van más gyógyszer amitől nem hízik az ember?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!