Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reagila 1.5mg és frontin...

Reagila 1.5mg és frontin 0.25mg gyogyszert szedek, tunetmentes vagyok, es frontint csak alvashoz szedem, meg adhatjak a jogsit?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 13:23
 1/8 anonim válasza:
Hát, milyen mentális betegségre kapod ezeket a gyógyszereket? Ha ezt megírod, többet tudnánk segíteni..
ápr. 27. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Füvezes miatt lett "akut polimorf pszhihotikus zavar" 4 honappal ez elott
ápr. 28. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:
De mar nem hasznalok semmit es teljesen jol vagyok nincs tunetem de ezt a reagilat is szedem
ápr. 28. 20:20
 4/8 anonim válasza:
Elvileg kaphatsz, de állítólag kell a pszichiáter véleménye is milyen állapotban vagy, ha úgy látja adhat engedélyt. Viszont itt jön a tripla szopás. Amíg egy nem mentális betegnek 10 évente kell járnia ilyen jogsis felülvizsgálatra, addig neked pedig 1-2 évente kell járnod szigorú kontrollra...
ápr. 28. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó neked, ha úgy érzed, alkalmas vagy már. Én nem szedek semmit és soha nem is állapítottak meg semmit, de tudom magamról, hogy könnyen dührohamot kapok az igazságtalanságtól, és a "szivatlak, mert úgy sem tudsz mit tenni" helyzetektől. Akkor szívesen bevernék 30-40 ütést az arcába, mint egy gép, hogy lássa, hogy márpedig vannak következményei annak, amit csinál. Amikor szabálykövetőként kisebbségbe kerülök, és ledudálnak, vagy a társaságban lenéznek, mert tudják, hogy szoktam tartani az 50-et, azt nem bírom. Miattam ne haljon meg senkinek a gyereke. Inkább járok biciklivel.
ápr. 29. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Válaszd inkább a tömegközlekedést. Idegbetegből már túl sok van az utakon.
ápr. 30. 12:00
 7/8 anonim válasza:
#6, attól még hogy a füvezés nem volt rá jó hatással, nem lesz idegbeteg. Lehet a kérdező különb azoknál az idegbeteg vezetőknél, akikre gondolsz.
ápr. 30. 12:22
 8/8 anonim válasza:

Pszichiátere és háziorvosa válogatja... Ha nem kérdez rá senki, Te ne firtasd, csak egyszerűen hosszabítasd meg.

Ha nem vagy leszázalékolva, akkor az esélyeid jobbak, ha le vagy, akkor rosszabbak.

Általában, ha a páciens nem fogadja el , hogy elveszik Tőle a jogsit, akkor a pszichiátrián alkalmassági tesztet iratnak vele, amely viszont nagyon nehéz. 500 kérdéses teszt, ott kell ülni egész délelőtt, több részből áll és kifejezetten tehát speciálisan a betegségre kitalált teszt, kérdés-sor. Tartalmaz pszichológiai, műveltségi, IQ, memória, stb kérdés-sorokat.

Sőt, mindezek ellenére szubjektív a teszt elbírálása, mert mindegy, hogy a teszt hogyan sikerül, ha akarják rossz eredményt hoznak ki.

máj. 5. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek fog használni?

Szedett valaki Reagilát 4,5mg osat? Gondolat nélküliségre? Bevált?

Ez is egyfajta pánikbetegség? Van rá gyógymód?

Alapvetően emberek között elvagyok, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban stb. nincs semmi problémám, még energizál is ha valakivel beszélgetek. Emberekkel összezárva pl. képzés, munkahely viszont jön a rosszullét: magas pulzus, enyhe szédülés, hideg veríték. Több...

10 mg olanzapint csökkenthetném ezzel a kórképpel, mert nem szeretnék ennyit szedni? Az orvos beleegyezik vajon?

F3300 Rekurrens (ismétlődő) depresszió, jelenleg enyhe depressziós epizód F6010 Szkizoid személyiségzavar F3180 Egyéb bipoláris affektív zavar F2320 Akut szkizofreniform pszichózis (pszichotikus zavar) F2300 Akut polimorf pszichotikus zavar (szkizofrénia tünetei...

Reagila 1.5 mg antipszichotikum mennyire jó hosszútávon ! Milyen hatás/mellékhatása van?

Most váltok át a doki megbeszélésével olanzapinról reagilàra, állítólag nagyon jó fajta modern gyógyszer ,de olvastam több helyről hogy parkinzonizmust,vagy fokozott idegességet szorongást okozhat kezdetben.Kicsit tartok tőle ugyanis pont a durva szorongás és az miatti...

Reagila gyógyszer másnál is hízást okozott?

Hogyan lehetne megszüntetni a falási rohamot? Gyakran kell ennem. Gyógyszer előtt 70 kg voltam, most 110 kg. 1,5 mg-ot szedek. Van más gyógyszer amitől nem hízik az ember?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!