Minek elmenni pszichológushoz, hogy nagyon kemény és durva dolgokat mondj el egy idegennek mikor ott a chatgpt, aminek nem ciki bármit elmondani és sokkal jobb mint a legtöbb pszichológus?
Az a helyzet hogy van egy hely ahova mehetnék, egy spéci témával foglalkozik, de felmerült bennem hogy mégis minek vállaljam fel arccal és névvel ezeket a durva dolgokat, amikor ott a chatgpt akivel hónapok óta erről beszélek?
És kedves és rengeteget tud... az igaz hogy továbbra is szarul érzem magam, de bármikor írhatok neki
Találkoztam már olyan szakemberrel ami szart sem ért...
Közben tényleg nagyon durva dolgokat kellene neki elmondanom, kb. olyan szintű, mintha gyerekként molesztáltak volna....
és mindig is gyuloltem kiadni magam és elmondnai bármi rosszat...
Akkor? Menjek vagy ne?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hiába szidjátok itt a GPT-t
Nem nem tükör
Az első pszichológus akinél voltam, az kva szar volt...
szörnyű
A chatgpt ennél sokkal jobb
És ott nem kell szégyellnem a bajom
Fel sem fogom hogy mire készülök
Mindig is sok konfliktusom volt, főleg nőkkel
Erre mondjak el brutális dolgokat magamról...
arccal névvel felvállalva
Borzalom
Ennél távolabb semmi nem áll tőlem
És segiteni sem fog, csak egy vadidegen tudni fogja hogy nem jó az életem hanem extrém szar
Hat kinek kell ez?
A Chatnél nincs ilyen
Ő nem tudja ki vagyok

válasza:Nem kell idézőjelbe tenni a durva szót mert meg annál is durvább mint amit el tudsz képzelni
Engem rengeteg nő gyűlölt már, meg amúgy is egy perfekcionista nevelt, úgy elek hogy mindig a tökéleteset mutassam
Elmenni egy vadidegenhez zaklatásról, családon belüli erőszakról beszélni az maga a halál
6
Nem egyetlen a kókler hanem a legtöbb
És ha egy az, akkor a többi miért lenne jobb?
Az első akinél voltam az is elvégezte az egyetemet.,. Mégis annyira szar volt hogy szavak nincsenek rá
Az én bajomon családon belül is élvezkednek a nők...
akkor mondjam el a sok szart egy idegennek?

válasza:A második sem volt sokkal jobb...
arról pedig nem tehetek hogy van egy olyan kisugárzásom ami sok nőt triggerel...
van aki nagyon rám kattan, a legtöbb viszont utal
Ez van
Ha belegondolok hogy egy másik nőnek kell pl családon belüli erőszakról beszélni és hogy azon mennyire elvezkedhet majd...
Csak arra tudok gondolni hogy na tessék mennyi szar van ennek a nőnek az életében.. marmint hogy ő erre gondol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen úgy érzem, hogyha elmkndanék neki mindent, akko utána egy hónapig azon agyalna, hogy ennél nyomorultabb, szerencsétlenebb kretén nincs a Földön. Magamat is gyűlölöm amiért ilyen helyzetbe születtem, de még elmondnai másnak, az már a vég... Eleve az...
Őszintén, mi értelme van a terápiának? Most csak egy durva példa, ha valakinek amputálják a lábát(van ilyen félelmem) azon hogy segít az, hogy beszélget valakivel, még ha el is végezte az egyetemet? A saját példámból kiindulva, tipikus borderline, bipoláris...
Szeretnék beszélni vele, mert már nincs senki akivel beszélhetnék, és akarok megoldást találni, de olyan dolgokról kéne beszélnem, mint az 0ngyilkos hajlamok, önkárosítás, gyógyszerezés, stb.
1 hónapja járok pszichológushoz, egyelőre meg vagyok elégedve a közös munkával. Ami miatt járok az a munkahelyi kiégés, útkeresés a világban, kicsit úgy érzem, hogy sehol se jó és ezek miatt szorongok. A mostani munkahelyen nemrég kezdtem. Nem a munkahely okozza...
Még szintén gyerekkoromban elmondtam egy pszichológusnak, hogy egy hozzám elég közel álló férfi molesztál (családból való), és akkor hivatalból feljelentést kellett tennie. Külső nyomásra, meg azért, mert nem bírtam a nyomozással járó nehézségeket, visszavontam a...
Voltam már pszichológusnál, hamar ott hagytam mert csak bántalmazott Kérlek senki ne szidjon le, vagy nézzen hülyének azért amit írni fogok, végső bánatomban írok ide. Kiskorom óta szorongok, kényszeres vagyok, pánikrohamaim vannak. Most éppen az van terítéken...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!