Le lehet szokni az agyalásról?

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
26 évesen szó szerint majdnem mindenkim meghalt. Az anyukám halála viselt meg a legjobban.Egy idős nagyszülőm maradt,aki nagybeteg lett,idő kérdése,mikor robban le. Javasolták már az otthont előbb utóbb.Segítségem nulla,se barátok,párkapcsolat sose volt,idegileg és...
Direkt nem ezotériába tettem, mivel félig meddig az de ott tudom normális válaszok nem nagyon lesznek :D...Szóval mostanában néha felriadok éjjel olyan éjfél és egy között, hogy hirtelen 2-3 kopogást hallok de nem az amikor a szomszéd esetleg átdörömböl, hogy hangos...
Mára már tarthatatlan lett a helyzet, ugyanis a nagymama a szabadidejében mást sem csinál, csak a Magyar Pétert és a Tiszát lejárató videókat nézi egymás után végtelenítve, de olyan hangosan, hogy az egész házban azt kell hallgatni, hogy 2 másodpercenként azt ordítják,...
Szedek gyógyszereket is ,de hiába. Terápiát is próbáltam,de hiába. Megkeserítette az egész életemet. Az alkohol sokat enyhít rajt. Tudom most majd kapom leosztásokat,de igen alkoholista lettem.
Hogy érzitek magatokat? Van valami praktikátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!