Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Le lehet szokni az agyalásról?

Le lehet szokni az agyalásról?

Figyelt kérdés
Ez tuti valami agyi biokémiai gebasz. Ahogy a panaszkodás is. Gyógyszer segít abban, hogy ne gondolkodjak soha többet? Azt akarom, hogy ne legyenek gondolataim, érzéseim. Pszichopata akarok lenni.

jún. 3. 18:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt érzem, alacsonyabbrendű vagyok, mert vannak érzéseim.
jún. 3. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Akkor fuss neki még 1x, hogy mit jelent a pszichopata.
jún. 3. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Zombi se jobb…
jún. 3. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
pszichopata. Gátlástalanul tud rombolni és elvezettel teszi azt.
jún. 3. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, hogy vannak érzéseid. A pszichopaták nagyon ellenszenves lények.
jún. 3. 22:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem örülök. Mindenben gátolnak az érzéseim.
jún. 3. 22:52
 7/12 A kérdező kommentje:
A legsikeresebb emberek az életben a pszichopaták, pont azért, mert gátlástalanok.
jún. 3. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sport, mozgás kikapcsol.
jún. 3. 23:01
 9/12 A kérdező kommentje:
A pszichopaták gyakran felsővezetői körbe jutnak. Van a másik típus, a szociopata, aki ugyanúgy gátlástalan, de túl ostoba ahhoz, hogy ezt kamatoztassa, ő a környezetét tönkreteszi, de sosem lesz belőle vezető, se gazdag, mert buta, mint a segg.. Ez a tipik egész családját, feleségét szekírozó ember, aki semmit nem ért el az életben és rajtuk éli ki, fitogtatja a hatalmát.
jún. 3. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Csaj vagy? Segíthetek :)
jún. 3. 23:09
1 2

További kérdések:

Hogyan bírjam még ezt a helyzetet?

26 évesen szó szerint majdnem mindenkim meghalt. Az anyukám halála viselt meg a legjobban.Egy idős nagyszülőm maradt,aki nagybeteg lett,idő kérdése,mikor robban le. Javasolták már az otthont előbb utóbb.Segítségem nulla,se barátok,párkapcsolat sose volt,idegileg és...

Miért hallok kopogásokat éjszaka?

Direkt nem ezotériába tettem, mivel félig meddig az de ott tudom normális válaszok nem nagyon lesznek :D...Szóval mostanában néha felriadok éjjel olyan éjfél és egy között, hogy hirtelen 2-3 kopogást hallok de nem az amikor a szomszéd esetleg átdörömböl, hogy hangos...

Mit lehet tenni, ha 76 éves nagymama egész nap a Tiszát és Magyar Pétert fikázó videókat néz az interneten?

Mára már tarthatatlan lett a helyzet, ugyanis a nagymama a szabadidejében mást sem csinál, csak a Magyar Pétert és a Tiszát lejárató videókat nézi egymás után végtelenítve, de olyan hangosan, hogy az egész házban azt kell hallgatni, hogy 2 másodpercenként azt ordítják,...

Alkohollal enyhítem a szociális fóbiát. Átérui ezt valaki ?

Szedek gyógyszereket is ,de hiába. Terápiát is próbáltam,de hiába. Megkeserítette az egész életemet. Az alkohol sokat enyhít rajt. Tudom most majd kapom leosztásokat,de igen alkoholista lettem.

Kinek van szociális fóbiája?

Hogy érzitek magatokat? Van valami praktikátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!