Tudtok olyan ismerkedési platformot, ahol a "mások" ismerkedhetnek?
Elég sok betegségem van, ami kihat az egész életemre.
34 éves, leszbikus nő vagyok, rengeteg hátránnyal, traumávalaz eddigi életemet tekintve.
Megváltozott munkaképességű vagyok.
A betegségeim:
Mentális retardáció kmn (,74-es IQ)
Disztímia
Generalizált szorongás
Érzelmileg labilis személyiségzavar.
Szeretnék hozzám hasonló emberekkel első körben barátkozni, aztán a többi kiderül.

válasza:Férfi vagyok, de már az szimpatikus, hogy ilyen összeszedetten kommunikáltad még ide is a történetet.
Szerintem sima depis csoportokban próbálkozz, aztán ha valami lassabban megy agyilag, fogd ezekre és csá. Nehogy azt hidd, hogy a magasabb iq-hoz automatikusan több ész is társul. Rengeted egyetemet végzett ember sötét, mint a kávézacc. Ha hasonló a kommunikációd, mint itt, nem lesz nagy gond.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A tobbi sima ferfi/no nem igazan fogadja orommel ha valaki onserto volt vagy borderline/depresszios/bipolaris/skizofren. Tenyleg csak beteg-beteggel ismerkedhet?
Sajnos a fenti lelki problémákkal küzdök és rájöttem, hogy egyedül nagyon nehéz ezzel boldogulni. Sokan vitatják, hogy 2 lelki problémás ember csak lehúzza egymást, de furcsa mód én olyankor megtudok erősödni és könnyebben tudok magamon és a páromon is olyankor...
Egy lany lakik a kozelbe, akivel sokszor talaljozom reggel suliba menet, de sajnos nem ismerem. Gondoltam mar sokszor arra, hogy rakoszonok, de mikor sor kerult volna ra, nem volt erom megszolitani soha, de ha sikerul is, felek, hogy nem lenne beszedtema. Aki benne van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!